ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Maria Verifierad kund 24/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ålderstecken Acne

Blev rekommenderad denna av en av Skincitys terapeuter när jag ville testa essence från Hyggee. Har blandhy som sparkat bakut av sommarhettan och luftfuktigheten... Är fullkomligt förälskad i denna! Den är otroligt återfuktande, minimerar porer och känns väldigt fräsch på huden. Härlig ''grön'' doft, skön konsistens. Använder denna efter dubbelrengöring (naturligtvis vattenlöslig rengöring från Hyggee) och jag tror aldrig jag upplevt huden som så ren och klar som den är nu. Kommer köpa igen!

11 0
Heidi Verifierad kund 20/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken

Wow vilken härlig konsistens ! Passar så himla bra för mig. Behöver nog ingen fuktkräm under sommaren,härligt :)

0 0
Josefina Verifierad kund 08/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Min favoritprodukt med fräsch doft, lugnande konsistens och som ger glow. Kommer alltid ha denna efter rengöring hädanefter! Den går in snabbt i huden och är återfuktande.

1 0
Emma Verifierad kund 18/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Älskar detta serum/essence! Känns väldigt återfuktande men fortfarande lätt på huden. Ger väldigt fint glow. Räcker länge, mycket produkt för pengarna (110 ml jämfört med 30-50 ml som serum ofta är). Har tidigare haft ''All-in-one essence'' från Hyggee och jag tycker dessa två produkter är väldigt lika och lika bra, hade nog inte kunnat skilja dem åt i ett blindtest. Detta kommer vara en produkt jag alltid har på hyllan. 5 av 5 toasters

2 0
Linda Verifierad kund 17/04/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Älskar!! Denna använder jag efter rengöring ibland istället för serum, ibland efter serum. Superskön mot huden. Jag har den stående i kylskåpet, vilket ger extra friskhet. Köpt flera gånger och kommer köpa fler.

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Fresh One Step Facial Essence med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.