ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Emma Verifierad kund 11/04/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ålderstecken Blankhet

Jag gillar slutresultatet - de täta stråna ger ett väldigt fint resultat på huden och relativt lätt att arbeta med. Men dessvärre lever den inte upp till förväntningarna. Upplever att den ''äter'' väldigt mkt produkt och den är en mardröm att göra ren trots både en, och tre omgångar med shampoo och regelbunden användning av brush freshner. Den känns aldrig riktigt fräsch. Efter ca 2 månaders användning började strån lossna samt halva borst huvudet var som ''Intryckt'', misstänker att limmet gett upp (trots att den alltid fått torka i rätt riktning)

2 0
Stina Verifierad kund 03/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Gillar den här jättemycket men upplever att den är jättesvår att få ren! Försöker tvätta den då och då men eftersom att stråna är så täta så är det lätt att vatten och fukt stannar kvar = gör att den inte luktar så fräscht. Har ni några tips?

2 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du tycker om Foundation Brush från Makethemake. För att rengöra den på bästa sätt, så fuktar man den och snurrar sedan runt den med mild tvål, i antingen Makethemakes Brush Cleanser Bowl eller i handen. Skölj noga och torka sedan på en handduk och låt sedan lufttorkas på en plan yta. Tips för en snabb rengöring mellan gångerna är Quick Brush Freshener. Hälsningar/ Kundrelationer, Skincity.

Carina Verifierad kund 19/08/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ålderstecken Blankhet

Tyckte den var bra men efter tredje rengöringen lossnade alla strån och det var bara att kassera den. Trist!

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du gillade Foundation Brush men självfallet ska inte borsten gå sönder så, återkom till oss via mail info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar/ Kundrelationer, Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Foundation Brush med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.