ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Emma Verifierad kund 11/04/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ålderstecken Blankhet

Jag gillar slutresultatet - de täta stråna ger ett väldigt fint resultat på huden och relativt lätt att arbeta med. Men dessvärre lever den inte upp till förväntningarna. Upplever att den ''äter'' väldigt mkt produkt och den är en mardröm att göra ren trots både en, och tre omgångar med shampoo och regelbunden användning av brush freshner. Den känns aldrig riktigt fräsch. Efter ca 2 månaders användning började strån lossna samt halva borst huvudet var som ''Intryckt'', misstänker att limmet gett upp (trots att den alltid fått torka i rätt riktning)

5 0
Madde Verifierad kund 21/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Gillar resultatet av borsten Men tyvärr svår att göra ren Använder Quick Brush Freshener nästan dagligen och gör rent med Weekly brush cleanser Tyvärr börjar ståna lossna mer och mer

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att denna borsten ger dig så fint resultat. Foundation Brush har täta strån vilket gör att man kan behöva arbeta in sin rengöring mer på djupet mellan stråna för att verkligen få rent borsten. Ett tips är att du använder MAKETHEMAKE's Brush Cleanser Bowl när du använder din veckorengöring. Denna skål är räfflad i botten vilket för att du lättare kommer åt och kan rengöra alla dina makeupborstar bättre. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Paula Verifierad kund 27/11/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Tyckte denna var jättebra först men nu kommer jag att kassera den tyvärr då strån lossnar mer och mer, trots försiktig rengöring och att den alltid fått torka åt rätt håll.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att Foundation Brush känts bra för dig men får verkligen beklaga att den börjat tappa strån. Om för mycket vatten kommer in i borsten kan detta leda till att borsten börjar fälla. Det är viktigt att man låter den ligga på torkning i plant läge och är varsam vid rengöring (vilket du även beskrivit att du varit). Kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över vad som blivit tokigt. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Carina Verifierad kund 19/08/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ålderstecken Blankhet

Tyckte den var bra men efter tredje rengöringen lossnade alla strån och det var bara att kassera den. Trist!

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du gillade Foundation Brush men självfallet ska inte borsten gå sönder så, återkom till oss via mail info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar/ Kundrelationer, Skincity.

Stina Verifierad kund 03/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Gillar den här jättemycket men upplever att den är jättesvår att få ren! Försöker tvätta den då och då men eftersom att stråna är så täta så är det lätt att vatten och fukt stannar kvar = gör att den inte luktar så fräscht. Har ni några tips?

3 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du tycker om Foundation Brush från Makethemake. För att rengöra den på bästa sätt, så fuktar man den och snurrar sedan runt den med mild tvål, i antingen Makethemakes Brush Cleanser Bowl eller i handen. Skölj noga och torka sedan på en handduk och låt sedan lufttorkas på en plan yta. Tips för en snabb rengöring mellan gångerna är Quick Brush Freshener. Hälsningar/ Kundrelationer, Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Foundation Brush med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.