Foaming Wash Gentle - Maria Åkerberg - Skincity
ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
VERONICA Verifierad kund 18/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

I över 5 år har jag använt produkter från MÅ och dom har sällan gjort mig besviken. Använder denna som rengöring nr 2 för att den känns så bra mot min känsliga hud, har aldrig upplevt stramhet eller rodnad eller annat obehag efteråt. De dagar jag använder lite/inget smink så rengör jag endast med denna, rekommenderar annars att du avlägsnar smink med en annan rengöring först och använder denna enbart för att rengöra ansiktet. Produkten är ganska dryg, 30 ml räcker ca 4-6 veckor för mig (som second cleanse) men se upp så du inte köper för stor förpackning där bf datum hinner gå ut innan du använt upp hela!

2 0
Evelina Verifierad kund 20/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Fullkomligt kär i denna rengöring, så mild och skön mot min torra/känsliga hud. Man kan bli lite velig på grund av den starka lavendeldoften men verkligen inget som påverkar huden. 10/10!

0 0
Lotta Verifierad kund 09/04/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Blankhet

Underbar rengöring! Känns som huden blir ordentligt rengjord och samtidigt återfuktad. Huden känns så mjuk efteråt. Den hade blivit min favorit om det inte var för doften, har mycket svårt för den.

0 0
Kristin Verifierad kund 13/02/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Ålderstecken Blankhet

Bra rengöringsgel som gör rent och doftar fräscht. Används både av mig och maken. På vinterhalvåret kompletterar jag med MÅ?s krämiga Olive Cleanser riktigt kalla dagar. Kör då mjölkiga rengöringen först, som löser upp makeup och följer efter med foaming cleansern.

0 0
Tilda Andersson Verifierad kund 23/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Den första rengöringen som inte torkar ut min hud! Känner mig inte det minsta torr eller stram efter tvätt med denna, bara mjuk och len. Rengör effektivt och balanserar min blandhy som också är yttorr och har finnar. Rekommenderar verkligen!

0 0
Alice Verifierad kund 29/04/2018
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Har använt denna i kombination med Neroli Freshener, Serum C och Face Lotion Clearing. Väldigt bra produkt, har inga hudproblem alls sedan jag började använda de 4. Rekommenderas!

1 0
Elin Verifierad kund 26/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud

Såå bra ansiktstvätt! Min hud känns ofta lite torr och stram efter rengöring men inte med denna. Och så doftar den underbart fräscht och är suuuperdryg också.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Foaming Wash Gentle med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.