ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Karin Verifierad kund 27/12/2018

Perfekt produkt för dig med lite känsligare hud. Har testat Foamer 15 också men den är för stark för min känsliga hy. Brukar använda som ensam rengöring eller som steg 2 efter rengöring med Dermaceutics foam cleanser om jag känner att jag behöver en riktig djuprengöring. Förnyar huden och fräschar upp. Som torris upplever jag inte heller att jag blir stram av denna, vilket är ett plus!

8 0
Zandra Verifierad kund 09/05/2020

ÄLSKAR! Står att denna rengöring skall/kan lämnas på 2 min och att den kan göra att det pirrar lite i huden. Jag känner inget pirr MEN wow den rengör på djupet utan att lämna någon stram känsla. Upplever att porerna får sig en rejäl rensning. Hyn ser kristallklar ut efter användning. Kör denna före en mask eller serum för att optimera upptaget av de aktiva ämnena. Otroligt vilken effekt syror har på porer, är väldigt nöjd.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Foamer 5 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.