ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Sabina Verifierad kund 01/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ojämn hudton

Blev riktigt förvånad över hur len och ren huden kändes efter denna. Som att alla döda hudceller försvann på 2 minuter. Har även testat Foamer5, den är också bra, bara mildare. Den här kan svida lite i huden ibland, men ger ingen irritation när jag sköljt av den. Gillar när man känner att något händer. Tror man ska välja någon mildare produkt om man har tillstymmelse till känslig hud.

7 0
Sabina Verifierad kund 20/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

När jag inte har tid/ork, eller rent av har glömt att exfoliera huden, och behöver en quick-fix så är denna tvätt en räddare i nöden. Gör inga mirakel men huden ser mycket jämnare ut, mer återfuktad och len. Man känner när den arbetar, är man ovan vid syror så börja med en snällare exfolierande tvätt. Jag är van och jag kände av denna de första gångerna som jag använde den. Min hud har aldrig blivit irriterad vid användning, huden blir bara så len och fin!

0 0
Erika Verifierad kund 30/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Acne

Använder överlag mycket aktiva produkter i min hudrutin, pga acne och ärrbildning, så jag upplevde inte denna som speciellt svidande. Men mycket bra rengöring som känns skön efteråt, fungerar super med K Ceutic efteråt för att få SPF efter syra. Jag använder den på morgonen just av den anledningen, och en mildare rengöring till kvällen.

0 0
J Verifierad kund 07/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur

En bra rengöring som känns riktigt effektiv! Har under flera år använt Jan Marinis Bioglycolic Facial Cleanser, och har varit nöjd. Denna är absolut jämförbar med den, eller nästan ännu mer effektiv. Sved lite i början, men ger ingen irritation eller torrhet på min hy. Jag använder sedan tidigare en hel del syror i min rutin och som nämnt i tidigare kommentarer, denna är absolut att rekommendera, men ej för nybörjare eller de med känslig hy. Ett minus är att jag upplever förpackningen som lite odryg, skulle tro att en flaska (100ml) räcker ca 6 veckor räknat på ett pump morgon och kväll.

2 0
Farima Verifierad kund 06/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton

Min hy är van med aktiva produkter och är inte heller särskilt känslig men den här rengöringen är det riktigt riv i. Fin lyster och otroligt len hy efter användning. Inget för nybörjare dock. Rekommenderas!

1 0
Annette Verifierad kund 17/09/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor Acne

Använt denna i 2 månader, skön att använda, men aldrig haft så mycket finnar som nu. Stora och mycket onda.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att denna rengöring känns bra att använda. Det som kan hända när man byter till en aktiv hudvårdsrutin är att en utrensningsprocess startar. Produkterna går ner på djupet och tvingar upp orenheterna till ytan, vilket gör att man kan uppleva en försämring i huden. Denna utrensningsprocess brukar gå över efter ett par veckor. Det tar ca 2-8 veckor för huden att vänja sig vid nya produkter. Återkom gärna till oss via mail, info@skincity.se så guidar vi dig vidare med din hudvård. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Foamer 15 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.