ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Ylva Verifierad kund 17/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar

Det är en jättefin Foundation, täcker bra samtidigt som den ger ljuster. Det är dock inte lätt att hitta rätt färg när man beställer så här trots rådgivning blev det fel för min del.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att höra att nyansen inte passat dig som du blivit rekommenderad. För att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa till med nyanser är det bra om man återkommer till oss med en bild tagen i dagsljus och där huden är helt utan makeup.Sedan kan det även vara bra att återkomma med en nyans på en annan foundation (om man använt någon annan foundation som vi har i vårat sortiment)med en nyans som känts bra för din hud. På så sätt kan vi både jämföra med bilden samt med den tidigare nyansen för att på bästa sätt hitta den nyans som kommer bli bäst för din hud. Återkom gärna till oss via mail så hjälper vi dig att se över den nyansen du blivit rekommenderad, info@skincity.se. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Flawless Serum Foundation med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.