ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Elin Verifierad kund 02/09/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Finnar & plitor Blankhet

Jag säger bara wow vilken foundation! Önskade mig täckning, glow och gärna att det ser naturligt ut. Denna har allt de :) Använder mig av beuty blender och får ett väldigt fint resultat! Har dock köpt makethemake foundationbrush till men har inte riktigt lärt mig den än då jag tycker den är lite ''svår''. Vilken föredrar ni till denna? Beutyblender eller borste? :)

11 0
Amanda Verifierad kund 17/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Suuuuuuperbra foundation! Så nöjd. Ser naturlig ut men ger ändå bra täckning, den känns skön på huden, och ger ett jättefint glow!

0 0
Samantha Verifierad kund 15/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken Acne

Super nöjd med min foundation och har köpt flera flaskor redan. Har inte en lätt hud och provat dom flesta dyra foundations men ingen som denna. Täcker allt och man ser jämn och fin ut med en fin lyster. Så denna rekommenderas varmt

1 0
Josefin Verifierad kund 14/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken

Äntligen en foundation i min nyans, och jag har testat många! Tyvärr liiite mörk men funkar kanon på sommaren. Blir jämt och fin med en beauty blender och täcker fräknarna hyffsat bra. Ger ett levande intryck så tycker inte den behöver mattas ner med ett puder. Sitter inte riktigt hela dagen, blir lite blank o fet i pannan runt em. Annars toppen!

1 0
Mathilda Verifierad kund 14/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Har letat efter en perfekt foundation sen jag började sminka mig för 15 år sedan, äntligen har jag gjort de! Denna är perfekt konsistens, ger en jättefin satin finish. Täckningsgraden går att bygga upp efter behov, jag brukar lägga två lager när jag ska på fest och det blir aldrig kakigt. Lite dyrare men värd varen krona!

1 0
Johanna Verifierad kund 26/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Blankhet

Fy... har nog aldrig varit så besviken. Har en några ärr som jag vill täcka när jag använder foundation men denna gjorde ingenting alls för mig. Känns som om den bara flyttas runder när den appliceras och försvinner när man försöker lägga puder ovanpå. Usch nej. Totalt besviken för en sådan dyr foundation.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna foundation inte föll dig i smaken. Flawless Satin Foundation ger en medium-full täckning, men är det så att man önskar högre täckning så rekommenderas en concealer under. Önskar du vidare guidning, så får du gärna kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Häslningar, Kundrelationer/ Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Flawless Satin Foundation SPF 20 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.