ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Camilla Andersson Verifierad kund 06/01/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Blankhet

Denna är super! Går verkligen in i huden. Tycker inte att jag blir så yttorr eller blank när jag använder denna. Huden tar åt sig denna lågmolikyler av hyaluronsyra. En klar favorit av alla jag testat!! Sedan är det så fin dusch så kommer inga mängder. Dock sprutar jag på rätt så rejält. Så skönt att känna sig återfuktad! Dom efterföljande produkterna går också in bra. Min hud har varit mycket bättre på sista tiden. Hittat mina favoriter!

0 0
Marie Verifierad kund 31/10/2019

Passade inte min hudtyp sved och huden började blossa.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att misten inte känts bra för dig. Har man en väldigt känslig hy med skadad barriär samt att man är i behov av fukt kan man uppleva en lätt svidande känsla, detta är oftast ett tecken på att huden behöver repareras. Den känslan ska dock inte kvarstå under en längre tid utan lägga sig efter en liten stund. Varje hud är unik och kan reagera olika på olika typer av ingredienser. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd så kontakta gärna oss på info@skincity.se så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Charlotte Verifierad kund 01/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Bästa fukt mist jag testat, och jag har testat måååååånga. Blir en fin tunn mist. Love it!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Flawless Hydra Mist med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.