ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Charlotte Verifierad kund 01/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Bästa fukt mist jag testat, och jag har testat måååååånga. Blir en fin tunn mist. Love it!

1 0
Camilla Andersson Verifierad kund 06/01/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Blankhet

Denna är super! Går verkligen in i huden. Tycker inte att jag blir så yttorr eller blank när jag använder denna. Huden tar åt sig denna lågmolikyler av hyaluronsyra. En klar favorit av alla jag testat!! Sedan är det så fin dusch så kommer inga mängder. Dock sprutar jag på rätt så rejält. Så skönt att känna sig återfuktad! Dom efterföljande produkterna går också in bra. Min hud har varit mycket bättre på sista tiden. Hittat mina favoriter!

1 0
Eva-Marie Verifierad kund 27/05/2020
Ålder: 60+ Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Denna mist fick bra omdöme, men jag tyckte inte den gav något särskilt. Dessutom var duschen inte alls i form av någon finfördelad dusch. Har en annan favorit, men den finns inte på SC.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att Flawless Hydra Mist inte känts passande för dig. Detta är en mist fylld med hyaluronsyra som hjälper huden att binda fukt tillsammans med Pantenol och allantoin som även stärker huden samt har en lugnade effekt. Det är väldigt individuellt vad man trivs med och man behöver oftast testa sig fram. Vi finns här för dig om du önskar guidning kring att hitta en ny mist utefter dina önskemål, tveka inte att kontakta oss. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Marika Verifierad kund 03/05/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Bästa fuktmisten! Jag har provat flera olika men detta är min absoluta favorit den jag är mest nöjd med. Jag är känslig för sprutfunktionen, hur mycket mist som kommer när man trycker och denna är perfekt lagom anpassad, och misten håller dessutom vad den lovar.

0 0
Marie Verifierad kund 31/10/2019

Passade inte min hudtyp sved och huden började blossa.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att misten inte känts bra för dig. Har man en väldigt känslig hy med skadad barriär samt att man är i behov av fukt kan man uppleva en lätt svidande känsla, detta är oftast ett tecken på att huden behöver repareras. Den känslan ska dock inte kvarstå under en längre tid utan lägga sig efter en liten stund. Varje hud är unik och kan reagera olika på olika typer av ingredienser. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd så kontakta gärna oss på info@skincity.se så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Flawless Hydra Mist med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.