ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Marika Verifierad kund 25/03/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

En mycket bra mist som fixerar make up och fuktar huden. Den är alldeles lagom i volym när man sprayar och den lätt ljuvliga doften är härlig. Förpackningen är snygg och ger lite parfym känsla med sin fina glasflaska. Det här är den bästa mist jag provat, är inne på andra flaskan och en till som väntar denna vill jag inte bli utan.

3 0
Johanna Verifierad kund 11/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Fin och lyxig flaska. Har inte hunnit testa den över min make-up än men jag sprayade den i ansiktet och blev besviken över doften. Den luktar tant parfym eller som en dåligt parfymerad gammal tvål. Hoppas dock den gör underverk med make-upen, då får den stanna! Återkommer.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att doften inte föll dig i smaken. Den har en doft av ros och grapefrukt och vilka dofter man trivs med är väldigt individuellt. Vi finns här för att guida dig så tveka inte att kontakta oss vid minsta fundering. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Anna Verifierad kund 14/10/2019

Luktar rosor och sprutar ut lite åt gången. Toppen för då känns inte ansiktet ''blött''. Ger en fin lyster och sminket sitter på plats fram till det är dags att tvätta av sig. Kommer köpa den igen

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Fix Make-up med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.