ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (20)
Laila Verifierad kund 30/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Ålderstecken

Så härligt serum! Lätt att applicera och kändes inte kladdigt efteråt. Älskar att det är en pump och som inte trycker ut för mycket produkt. Jag behövde inte mycket av den bilket gör att den känns dryg. Den gick in snabbt in i huden. Huden har känts återfuktad, slät och mjuk hela dagen. Lyx varje dag!

12 0
Emma Verifierad kund 27/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Känns bra på huden och sjunker in snabbt utan att klibba. Kommer att köpa igen. Är dock inte så förtjust i förpackningarna. Smart med lagom dosering/pump. Men tycker att de är klumpiga och tar onödig plats i badrumsskåpet, särskilt om man har flera av produkterna i serien. Går inte att se när produkten börjar ta slut. Annars nöjd!

0 0
Anna Verifierad kund 16/01/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

Tycker mycket om denna! Har märkt skillnad på min porer och hyn känns återfuktad. Har använt upp en och beställt en ny. Rekommenderas!

0 0
Veronica Verifierad kund 11/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

I början gillade jag den inte, kändes som att det behövdes mycket, huden blev varm och ännu torrare. Men efter två veckor, wow! Märker redan skillnad efter så kort tid på min torra känsliga hud. Blir spännande att använda under längre tid!

1 0
Victoria Verifierad kund 25/12/2019

Bra serum som överraskar. Upplever efter ca 6v att porerna är mindre framhävda i t-zon, hudtonen är klarare och små ''solfläckar'' och pigmenteringar är i stort sett borta.

1 0
Noris Verifierad kund 24/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Ålderstecken

Ett serum som verkligen gör sitt jobba. Går in i huden och efter 4 veckors användning ser jag stor skillnad på glow, fasthet och pigmentfläckar. Jag är oerhört nöjd och en bra verksam produkt för de pengarna.

1 0
Simone Verifierad kund 21/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Blankhet

Serumet känns underbart på huden, absorberas lätt. Det enda negativa är förpackningen, det går inte att se hur mycket av produkten som finns kvar.

4 0
Sofia Verifierad kund 17/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Acne

Älskar detta serum redan. Har fått en mycket finare, friskare och framförallt jämnare hudton med hjälp av detta serum. I kombination med en fetare nattkräm så mår min hy bättre än på länge. Passar bra för mig som är en torris och inga problem med min känsliga hud. Använder dock bara en gång per dag.

0 0
Sanna Verifierad kund 16/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Jag köpte detta serum som jag har blivit Rekommenderat av er och idag provade jag det. Serumet är bra i sig. Men efter en timme började det klia i ansiktet och började sticka i huden. Efter några timmar trodde jag att jag skulle klia sönder ansiktet. Jag har känslig hud men inte så mycket, har produkter som är starkare. Vet inte om jag ska tycka att det här är normalt efter så kort tid. Handlar allt oss er, men har aldrig varit med om något liknande innan. Mvh Sanna

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att din hud reagerat med klåda, givetvis ska du inte få en sådan reaktion av serumet. Det låter som att det är någon ingrediens din hud inte trivs med så kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Camilla Verifierad kund 14/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Helt fantastiskt serum som på bara några dagar gjorde min hud mycket mer balanserad, återfuktad, jämn och klar. Det här var den första produkten jag testade från Skincity Skincare och jag blev fast direkt. Vart eftersom håller jag på att byta ut mina gamla produkter till att helt och hållet använda Skincity Skincare, och min hud har aldrig mått bättre! Jag har förut haft tendens att bli lite blank i ansiktet under dagen, men med denna känns huden i perfekt balans. På morgonen använder jag först Luminous Licorice toner, sedan denna, följt av Enlightening Concentrate och avslutar med dagcreme. Kvällstid använder jag Luminous Licorice toner, Pore Resurfacer, First Concentrate, Correcting Concentrate och sedan nattcreme. Jag älskar alla produkter från Skincity Skincare, men nog denna lite extra :)

4 0
Sofia Verifierad kund 13/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Blankhet

Detta är ett så skönt serum, tunt, sjunker snabbt in i huden och lämnar ett fint glow till huden! Kommer köpa igen och igen!!

0 0
Linda Kjörling Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur

Redan efter några dagars användning såg jag skillnad på huden (och då har jag en rätt maffig rutin redan). Den har framför allt gjort mina porer mindre! Smidig förpackning! Har nu använt under längre tid och kommer inte vilja vara utan den :)

1 0
Alice Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Tyckte den var härlig att använda i början tills att jag insåg att det var den som gjorde att mina produkter rullade på huden, även flera timmar efter applicering. Har testat allt från att smörja in, klappa in samt vänta många minuter innan jag lagt på nästa produkt, men jag får inte till det. Tyvärr...

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att du upplever att serumet smular sig, det ska den givetvis inte göra. Låt ditt ansiktsvatten (om du använder ett) absorberas lite innan du applicerar ditt serum sedan kan jag varmt rekommendera att du applicerar en mindre mängd serum på huden. Detta tror jag kommer göra stor skillnad för dig. Vi finns här för att guida dig så tveka inte att kontakta oss vid minsta fundering. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Skatan Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Så bra! Är verkligen jättenöjd med detta serum. Känns och syns att det gör skillnad. Gör precis vad det ska och huden känns så fin efter någon månads användning. Blir garanterat återköp och det är inte ofta när det gäller serum för min del. Toppbetyg!

0 0
Elvira Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Blankhet

Såå bra denna är! Hade svårt att hitta ett kombo där salicylsyra funkar bra med niacinamide. Det blev väldigt bra när jag använder first concentrate efter pore resurface.

1 0
Rickard Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Blankhet

Tyvärr levde inte detta serum upp till mina förväntningar att det skulle vara porsammandragande/matterande som ett alternativ till Paulas Choice niacinamidbooster. Men det har en skön lättflytande konsistens som snabbt går in i huden och är väldigt återfuktande. Bra pumplaska som ger lagom dos.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Porer kan vara envisa och ta tid att behandla så man behöver ha tålamod. Det är svårt att helt arbeta bort sina porer men kan kan med bra produkter få dem mindre synliga till viss del. Tveka inte att kontakta oss så ser vi gärna över din rutin så du uppnår de resultat du önskar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Erica Verifierad kund 08/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Har mycket känslig och torr hud så denna var en faktiskt produkt. Använder den på morgonen. Återfuktar superbra utan att kännas flottig eller fet. Perfekt konsistens och fina resultat! Kommer definitivt köpa fler gånger.

1 0
Sabina Verifierad kund 20/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Jag letade efter ett serum/en booster som är billigare än Paulas Choice niacinamid-booster. Jag såg denna och tänkte att den är värd att testa, mer produkt för mindre pengar och liknande ingredienser. Men nej, alkohol som ingrediens (även om det bara är som bas för en annan ingrediens), och den smular sig när man lägger andra produkter på och sen ska sminka sig (Och ja, jag har koll på vatten/olja-teorin och jag låter produkter sjunka in först, samt jag tar ytterst lite produkt). I övrigt ser ingredienserna mycket bra ut och konsistensen var skön och den sjunker lätt in i huden. Lämnar ingen klibbig hinna. Jag har mina guldkorn som denna inte fungerar med. Kanske ger den en chans någon annan dag, eller får köra den i kvällsrutinen.

5 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Niacinamid är verkligen en fantastisk ingrediens som är återkommande i flera produkter inom SKINCITY Skincare med tanke på dess fina effekt på huden. Du har så rätt, tidigare steg kan behöva absorberas av huden innan och efter att du har applicerat produkten. De aktiva ingredienserna får då bättre fäste och kan leverera fina resultat. Detta är serumet som arbetar på de mesta och blir ett perfekt startskott i din hudvårdsrutin för att arbeta resultatinriktat och bevara din hud. Hälsningar, Kundrelationer/skincity

Jenny Verifierad kund 13/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Okej, har använt detta serum några veckor nu och gillar det skarpt! Gör precis vad det lovar, tycker min hy är klarare. Tack för detta, kommer ha en given plats i min rutin.

3 0
Cecilia Verifierad kund 03/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton

Då jag har väääldigt torr hy räcker detta inte på långa vägar som ensamt serum (men det har ju inte påstått att det ska räcka som ensamt serum heller, så inget att gnälla över). Har nu använt det dagligen sedan släppet och tycker mig redan märka att hyn ser liksom.. klarare ut. Trevligt! Hade inte trott att det skulle gå så snabbt att se effekt, så jag är nöjd. Verkar vara en dryg rackare också, ett pump räcker. Och oparfymer är den,det gillas också. Kort sagt: en positiv bekantskap jag kommer fortsätta använda!

6 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela First Concentrate med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.