ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Laila Verifierad kund 30/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Ålderstecken

Så härligt serum! Lätt att applicera och kändes inte kladdigt efteråt. Älskar att det är en pump och som inte trycker ut för mycket produkt. Jag behövde inte mycket av den bilket gör att den känns dryg. Den gick in snabbt in i huden. Huden har känts återfuktad, slät och mjuk hela dagen. Lyx varje dag!

6 0
Jenny Verifierad kund 13/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Okej, har använt detta serum några veckor nu och gillar det skarpt! Gör precis vad det lovar, tycker min hy är klarare. Tack för detta, kommer ha en given plats i min rutin.

0 0
Cecilia Verifierad kund 03/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton

Då jag har väääldigt torr hy räcker detta inte på långa vägar som ensamt serum (men det har ju inte påstått att det ska räcka som ensamt serum heller, så inget att gnälla över). Har nu använt det dagligen sedan släppet och tycker mig redan märka att hyn ser liksom.. klarare ut. Trevligt! Hade inte trott att det skulle gå så snabbt att se effekt, så jag är nöjd. Verkar vara en dryg rackare också, ett pump räcker. Och oparfymer är den,det gillas också. Kort sagt: en positiv bekantskap jag kommer fortsätta använda!

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela First Concentrate med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.