ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Karolina Verifierad kund 11/09/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne

Var osäker på om denna skulle ta bort smink, men det gjorde den verkligen! Löddrar upp lätt och känns som en riktigt dryg produkt! Ingen reaktion på min känsliga hud.

0 0
Mathilda Verifierad kund 06/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Älskar idéen med fast tvål, känns mycket mer miljövänligt. Tyvärr funkar inte denna för mig. Den gör huden stram, men den känns faktiskt inte uttorkad. Jag klarar dock inte av känslan av stramande hud, så jag kommer att hålla mig till krämigare rengöringar. Om du gillar löddrande ansiktstvättar tror jag du kommer älska denna! Jag skall testa den igen i sommar, när min hud är fetare, men just nu använder jag den för att tvätta min makeup svamp, den funkar väldigt bra för det?

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att höra att du tycker om idén av en fast tvål. Rich Moist Facial Soap är en löddrande rengöring som passar en blandad/torr hud. Men precis som du nämner så kan man behöva byta ut sin rengöring under vinterhalvåret till någon som är mer cremig och återfuktande. Önskar du hjälp med rengöring, så är du varmt välkommen att kontakta oss på Kundrelationer. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Face Rich Moist Facial Soap med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.