ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Ida Verifierad kund 17/05/2018

Krämig, fyllig och mjukgörande. Smälter in snabbt, kladdar inte. Väldigt dryg. Doften är diskret och försvinner ganska omgående. Håller fukten hela dagen och irriterar inte min känsliga hy.

6 0
Kristin Verifierad kund 10/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Jag har atopiskt eksem, och det brukar synas mest i mitt ansikte och inte minst min hals. Min hals kan bli väldigt röd ända upp till kinderna när den är torr och kliande. Jag är även väldigt känslig för parfym och ''starka'' produkter. Den här krämen är en favorit! Speciellt kring vintermånaderna då min torra, känsliga hy behöver en fuktbomb. Också doftar den milt och gott, utan att ge mig problem. På vintern använder jag den som dagkräm efter att ha masserat ansiktet med jojobaolja på morgonen. Under sommar månaderna fungerar den som kvällskräm för mig, då jag inte behöver så feta produkter. 10/10!

0 0
Em Verifierad kund 11/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Mjuk och återfuktande kräm som doftar lugnande av kamomill. Krämen ger fukt och lugnar huden. Jag gillar att den är den enda kräm jag behöver! Använder även ansiktsolja/serum under.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Face Protection med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.