ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
LithiaBlack Verifierad kund 17/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Först av allt vill jag säga att formulan på dessa puder i paletten är spot on och jag gillar verkligen konceptet. Men om ni bestämmer er för att vidareutveckla ert utbud så tror jag ni skulle vinna på att göra paletter i flera färgställningar så det finns ljusa paletter i varmt och kallt och mörka paletter i varmt och kallt. Jag är tokljus i hyn och dessutom extremt kalltonad (speciellt nu på vintern). Jag valde Apricot eftersom den är ljusast. Blurring/enchanching pudret fungerar klockrent på min hudton, men rouget är för varmt, det ser orange ut på mig. Highlightern är jättefin. Om jag hade fått önska så skulle rouget ha varit lite mer neutralt i tonen, då hade den här paletten passat flera.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att paletten känns bra för dig och vi tar tacksamt emot din feedback om neutrala toner på rouge. Detta är värdefullt för oss jag kommer givetvis ta detta vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Matilda Verifierad kund 26/06/2020

Till denna palett säger jag ''nja''. Konsistensen är härlig och man får fin lyster utan att det glittrar, men nyanserna är alldeles för skarpa för mig som är något ljusare i hyn. Rouget ser orange ut, och highlightern är mer gul än guldig. Tråkigt!

0 0
Mikaela Verifierad kund 07/04/2020

Älskar denna palette! Ger ett underbart lyster utan att vara glittrig, Den framhäver inte hudtextur och håller hela dagen utan att bli kakig eller oljig. Får många komplimanger när jag använder denna!

1 0
Anna Stenqvist Verifierad kund 11/03/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Kärlek! En av de bästa produkter jag köpt på många år! Tycker om produkter med multifunktion, den här gav rätt glow utan att glittra (vilket jag inte tycker om). Sitter bra och färgen är fantastisk, köpte apricot.

1 0
Hellen Verifierad kund 10/01/2020

Älskar denna Palette! Otroligt fina på huden och är mer neutrala färger!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Capric Apricot Face Palette med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.