ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
E-M Verifierad kund 23/11/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Funktionen är otroligt bra! Återfuktar och återfettar torr hud med en mjuk och krämig konsistens som snabbt absorberas i huden. Dock luktade den lite fel för min smak, upplevde att den luktade skämd morot. Gav bort den till en kompis med torrare hud än min, som med en glad kommentar om att lukten påminde om lacknafta emottog den med varm hand. Återfuktade hennes torra händer otroligt bra! Rekommenderar varmt angående funktionen, med en brasklapp angående doften som kanske alla inte gillar/tolererar.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Maria Åkerberg använder sig av eteriska oljor i sina produkter, vilket gör att doften blir mer intensiv. De eteriska oljorna är anti septiska och stärkande för huden och är tillsatta i syfte att ge ett visst resultat på huden. Oljorna kan skilja sig något i doften beroende på utvinningsprocess och tillverkning. Återkom gärna till oss på info@skincity.se vid vidare frågor. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Face Lotion Supplement med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.