ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (12)
Emelie Verifierad kund 06/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Blankhet

Jag har testat massor av olika ansiktskrämer genom åren och inte hittat någon som passar min hy som är känslig, växelvis blank och fet, växelvis torr... förrän nu! Jag har använt den här i över ett år nu och den är helt fantastisk att använda dag som natt, året runt!

6 0
Daniela Verifierad kund 23/03/2020

När jag läste beskrivningen blev jag förhoppningsfull. Men tyvärr var inte fallet så, snarare tvärtom. Beskrivningen/recensionerna är för mig mycket missvisande. Det stämmer att den bildar direkt en vit yta som man måste arbeta in samt att den mjukgör. På mig får jag en matt finish vilket jag inte förväntande mig. Fukt = lyster är väl en logisk tanke? Krämen sjunker fint in men jag känner mig torr sekunden efter. En timme in känner jag hur det stramar till (jag är inte så känslig i vanliga fall). Så nej den ger inte ''Moist'' som namnet informerar och den återfettar inte torr hud som det står i beskrivningen. Min slutsats är att jag är väldigt besviken på missvisande egenskaper om denna kräm. Verkligen tråkigt. Vill också informera att jag använder både fuktgivande ansiktsvatten och serum.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att Face Lotion Moist inte uppfyllt dina förväntningar. Vi guidar dig gärna vidare för att hitta en creme som kommer kännas bättre för just din hud. Tveka inte att kontakta oss va mail, chatt eller telefon så hjälper vi dig gärna. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Linn Hagberg Verifierad kund 15/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Använder först Maria Åkerbergs serum moist, sedan denna kräm och sista Maria Åjerbergs face balm clearing. Droppar även ett par droppar nyponrosfröolja i denna kräm för mina ärr, finnar och pormaskar. Kombinationrn är mAgiSK! Innan jag började med dessa produkter var min hy yttorr, full av pormaskar, plitor och finnar. Yttorrheten är som bortblåst, ärren bleks för var dag som går och finnarna och pormaskarna börjar bli färre till antalet. Rekommenderar starkt!

3 0
paula Verifierad kund 21/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Gillar resultatet av denna mer än upplevelsen av den. Den tar en stund att jobba in och känns först ganska fet på huden, men man lär sig att älska den tack vare det fina resultatet. Lämnar huden mjuk och fin.

1 0
Linnea Verifierad kund 29/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Ganska bra ansiktscreme. Bra till vardags men hjälper inte när jag är som torrast. Ger inga finnar. Huden känns smidig. Måste masseras in då den är lite vit. Luktar friskt.

1 0
Linn Verifierad kund 07/03/2019

Helt underbar dagcreme. Kände skillnad redan efter första användningen. Älskar alla produkter från Maria Åkerberg och denna är en ny favorit.

1 0
Johanna Verifierad kund 01/02/2019

Återfuktar inte särskilt bra. Blir inget återköp.

2 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Face Lotion Moist är en lätt 24 h creme. För maximal återfuktning så kan man med fördel komplettera med ett serum eller en olja under. Speciellt nu under vintern då det är kylig och torr luft som påverkar huden. Återkom till oss på kundrelationer så hjälper vi dig med ett passande serum. Hälsningar, Kundrelationer /Skincity.

Sofie D Verifierad kund 05/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Acne

Den här produkten återvänder jag ofta till. Den passar min känsliga och yttorra hy och gör vad den ska. Den återfuktar perfekt och är lätt att jobba med. Doftar behagligt. Jag använder den året runt. Rekommenderar varmt!

1 0
Kristin Verifierad kund 30/10/2018

Jag beställde denna produkt då jag gärna vill använda svenska ekologiska produkter. Tyvärr luktar den alldeles för mycket vilket medförde att jag fick ge bort den. Kan man stå ut med lukten var cremen dock väldigt bra!

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Maria Åkerberg använder sig av eteriska oljor i sina produkter, vilket gör att doften blir mer intensiv. De eteriska oljorna är anti septiska och stärkande för huden och är tillsatta i syfte att ge ett visst resultat på huden. Oljorna kan skilja sig något i doften beroende på utvinningsprocess och tillverkning. Återkom gärna till oss på info@skincity.se vid vidare frågor. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity

Lina Verifierad kund 17/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Tycker den här dagkrämen fungerar jättebra! Kraftig och dryg men går lätt in i huden - precis som jag vill ha den! Litar alltid på Åkerbergs krämer, har provat flera. Jag måste också säga att jag älskar doften av patcholi och bergamott på den här och att jag inte upplever den så stark, men så kanske jag också är en tant därinne. )

3 0
Camilla Bosselaar Verifierad kund 28/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Dryg lätt dagkräm som är skön att smörja in. Stor nackdel dock att den är starkt parfymerad, (doftar tant) vilket avskräcker mig från att köpa fler produkter från detta märke. Synd på bra produkt.

1 0
Diana Verifierad kund 18/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Har använt denna face lotion i ett par år nu och är helnöjd. Använder den morgon och kväll året om. Den är återfuktar och sjunker in snabbt utan att tynga ner, och det är det jag gillar med 24 h krämer. Luktar milt och plus för att den är ekologisk!

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Face Lotion Moist med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.