ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Linnea Verifierad kund 18/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Blankhet

Jag använder denna kräm hela året och den håller min torra och känsliga hud återfuktad och lugnar rodnad på mig. Väldigt skön att lägga över lite aktivare produkter tycker jag!

6 0
Cissi Verifierad kund 16/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Mild och dryg kräm som räcker länge. Har beställt flera gånger.

6 0
Hanna Verifierad kund 16/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor

Jag kan periodvis ha väldigt torr hud. Med väldigt torr hud menar jag att det nästan flagnar. Men den här produkten har verkligen hjälp min hud till det bättre samt att hålla den i balans. Jag använder den både dag som natt samt med en jojoba olja vilket har varit en lyckad kombo. Man känner sig väldigt återfuktad. Kan dock tycka att doften inte är den bästa men det funka.

6 0
Pia Verifierad kund 25/03/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Bra produkter

1 0
Sofia Verifierad kund 10/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Acne Blankhet

Jag har torr, känslig hy så jag tänkte att den här krämen skulle vara jättebra. Första veckan kändes det bra men nu börjar min hy bli fetare, det känns som att inte min hy kan ta upp krämen utan den lägger sig som att fett lager ovanpå mitt ansikte. Ännu värre så har jag fått mycket mer finnar, och jag tror att det är för att den här är för fet för min hy. Eftersom min hy är känslig kan jag lätt få finnar men när jag en bra ansiktskräm så blir min hy mer balanserad och jag får inga/knappt några finnar. Känns jättetråkigt att jag la ner så här mycket pengar på den här krämen.

2 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att cremen inte uppnår dina förväntningar. Face Dream är den rikaste ansiktscremen i Maria Åkerbergs sortiment, för en väldigt torr och känslig hud. är man fuktfattig, så är det bra att applicera ett lättare fuktserum under för att inte uppleva den fet på huden. Tips på fuktserum är Serum moist från samma märke. Kontakta gärna oss via mail chatt eller telefon så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Fanny Verifierad kund 05/03/2018

Tjock och dryg creme som var härligt återfuktande men lite för stark i doften enligt mig!

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Face Dream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.