ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Emily Verifierad kund 29/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Bästa buset! Använder den oftast till ansiktet, för att jämna ut min solbränna (är alltid brunare på kroppen) Tycker den är lätt att använda för den har guide-färg. Jag använder en liten kabuki-borste att applicera med och sover sedan med bus:et. Till morgonen har jag fått en naturlig och jämn färg. Mina största problem med bus är att det blir fläckigt, att jag blir torr och/eller finnig, men inte med denna! Guide-färgen kan dock fastna i porer och torrare fläckar, men jag har inte haft problem att tvätta bort det. (Nån gång har jag fått ta en fuktig handduk och gnuggat bort det försiktigt) Extra plus för att den är utan parfym, men ändå inte luktar illa som bus kan göra :)

1 0
Dina Verifierad kund 12/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer

Trodde aldrig jag skulle hitta BUS som inte luktar efter den har verkat, men så fel jag hade. Underbar produkt, ger naturlig lätt färg. Jag år mycket ljus så denna efter en applikation blir perfekt för mig. Rekommenderar att köpa handsken, den underlättar mycket.

0 0
Ammie Verifierad kund 28/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Jättebra BUS! Blev rekommenderad denna produkt av kundtjänst efter blivit så hemskt torr av James read BUSet. Ger mkt färg och lätt att applicera så man ser var man ev missat. Torkar in snabbt, luktfri och lämnar inga spår på kudden heller om man tar den på kvällen. Detta blev genast en favorit för min bleka vintertorra hy!! Rekommenderas!

0 0
Julia Verifierad kund 13/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Hade blandat ihop denna med en annan produkt från samma märke, den som ger en gradvis nyans. Först blev jag väldigt positiv när jag såg att den gav färg direkt och tänkte att det var smart att kunna se om jag missat nånstans. Men sen upptäckte jag att handflatorna inte gick att få rent hur jag än skrubbar, plus att färgen fastnat i porer och fina linjer i ansikte. Nu känns det inte alls kul och jag hoppas verkligen att den kommer att gå att skrubba bort innan jag ska gå till jobbet imorgon.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Fabulous Self Tanning Tinted Lotion med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.