ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Cecilia Verifierad kund 27/04/2019

Fungerar inte alls! Dvs den tar inte bort min vattenfasta mascara trots många bomullstussar indränkta med denna borttagning. Jag har rosacea och känslig hud och får säga att denna borttagning var sval och mild på ögat även då jag i desperation försökte gnugga bort mascaran! Ingen irritation, svullnad eller kliande. Kanske funkar den bra på vanlig mascara men inte på min vattenfasta Isadora... Denna borttagning luktar dessutom rutten frukt eller komposterad ros kanske... Ska den lukta så? Jag har aldrig använt denna innan så jag har ingen aning men jag riktigt ryggade tillbaka då jag först luktade på den.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad bra att denna rengöring känns mild mot din hud men mindre bra att inte gav önskat resultat. Eye Make Up Remover ska avlägsna mascara samt vattenfast mascara även om det kan behövas två omgångar av produkten för att rent resultat. Produkten är ekologisk och doftar likt innehållet vilket är ros. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon för fortsatt guidning kring din produkt då vi vill att man ska känna sig nöjd med sin produkt. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Cecilia Verifierad kund 19/08/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Uppdatering av tidigare recension! Jag använder nu denna ögon make remover över hela ansiktet som typ rengöring och där funkar den fantastiskt. Häller på bomullspad och sveper noga över hela ansiktet inkl ögonområdet. Den tar verkligen bort smutsen från huden samtidigt som den är så mild och sval. (Har man mycket smink får man nog hjälpa till med andra produkter.) Sen sköljer jag med ljummet vatten. Efter det så klappar jag lätt med handduk så huden fortfarande är fuktig innan jag försiktigt klappar in The Organic Pharmacy’s Rose and Bilberry toning gel. Då det har torkat avslutar jag med Klairs Rich Moist soothing cream. Denna kombinationen har lugnat min rosacea enormt mycket och jag är så glad att jag kände jag behövde dela med mig!! Jag har vant mig vid doften på eye make-up removern och nu tycker jag tom den luktar ganska härligt, sådär fuktigt och naturligt!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Eye Make-up Remover med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.