ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Cecilia Verifierad kund 27/04/2019

Fungerar inte alls! Dvs den tar inte bort min vattenfasta mascara trots många bomullstussar indränkta med denna borttagning. Jag har rosacea och känslig hud och får säga att denna borttagning var sval och mild på ögat även då jag i desperation försökte gnugga bort mascaran! Ingen irritation, svullnad eller kliande. Kanske funkar den bra på vanlig mascara men inte på min vattenfasta Isadora... Denna borttagning luktar dessutom rutten frukt eller komposterad ros kanske... Ska den lukta så? Jag har aldrig använt denna innan så jag har ingen aning men jag riktigt ryggade tillbaka då jag först luktade på den.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad bra att denna rengöring känns mild mot din hud men mindre bra att inte gav önskat resultat. Eye Make Up Remover ska avlägsna mascara samt vattenfast mascara även om det kan behövas två omgångar av produkten för att rent resultat. Produkten är ekologisk och doftar likt innehållet vilket är ros. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon för fortsatt guidning kring din produkt då vi vill att man ska känna sig nöjd med sin produkt. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Eye Make-up Remover med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.