ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Petra Verifierad kund 06/04/2019
Ålder: <15 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Huden blir mjuk & len och den återfuktar bra utan att vara för fett,och bästa är att den passar mina känsliga ögon och att den är doftfri.

3 0
NK Verifierad kund 12/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Efter att ha testat de flesta ögonkrämerna som finns ute på marknaden kan jag med säkerhet säga att denna är HELT KLART ÖVERLÄGSEN! Mina mörka ringar runt ögonen har successivt suddats ut, har en så fin lyster runt ögonen och den SJUNKER VERKLIGEN IN. Har testat sååååå många som antingen sjunkit in och lämnat huden stram, eller varit alldeles för feta och fått mina ögon att börja klia. Denna är tillräckligt fet för att lämna huden runt ögonen återfuktad men KLADDAR INTE!. Älskar, älskar, älskar. Kommer aldrig byta. Värd vartenda krona.

1 0
Daniella Verifierad kund 08/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Fantastisk ögonkräm för mig som har en ganska torr hy. Den känns inte alls kladdig utan sjunker in snabbt och lämnar huden under ögonen återfuktad genom hela dagen. Jag älskar att den funkar att använda både på dagen och kvällen, så kan man köra på med c-vitamin eller retinolserum under om man känner för det och bara ha denna som ett vårdande lager över. Eller använda bara för sig självt såklart. Med tanke på hur mycket produkt man får (20 ml) så tycker jag att denna är otroligt prisvärd. Jag gillar också förpackningen. Den har ett platt lock så den kan stå upp i badrumsskåpet (liten grej visst, meeen jag föredrar det framför tuber som måste ligga ner och tar upp massa plats) den har också en liten öppning vilket gör att man inte råkar trycka ut för mycket produkt. Kan verkligen varmt rekommendera denna!

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Eye Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.