ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Kajsa Verifierad kund 19/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne Blankhet

Jättebra ögonkräm! Jag är 22 år och har ganska känslig hud runtom ögonen som lätt blir lite röd och ''rynkig'' men denna ögonkrämen återfuktar bra och mjukar upp och lugnar ögonområdet. Jag upplever att jag får färre fina linjer runt ögonen och ögonen ser fräscha och piggare ut. Den är väldigt dryg också! Mycket prisvärd med tanke på hur bra den är och hur länge den räcker.

9 0
Natalie Verifierad kund 15/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Jag är seriöst inne på min 10:e ögonkräm av det här märket. Jag provar annat med jämna mellanrum, men återgår alltid till Maria Åkerberg eye cream. Den här återfuktar, svalkar och känns mild för den känsliga huden runt ögonen. Att den kommer i ovanligt stor förpackning och är dryg gör den ännu bättre. Bästa ögonkrämen ever!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Eye Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.