ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Kajsa Verifierad kund 19/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne Blankhet

Jättebra ögonkräm! Jag är 22 år och har ganska känslig hud runtom ögonen som lätt blir lite röd och ''rynkig'' men denna ögonkrämen återfuktar bra och mjukar upp och lugnar ögonområdet. Jag upplever att jag får färre fina linjer runt ögonen och ögonen ser fräscha och piggare ut. Den är väldigt dryg också! Mycket prisvärd med tanke på hur bra den är och hur länge den räcker.

10 0
Marika Verifierad kund 07/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar

En härlig ögonkräm, helt klart! Rekommenderar att ''badda'' in denna med fingertopparna istället för att dra ut den på huden, detta eftersom jag upplever att den annars är lite svår att arbeta in (blir som vita streck). I övrigt så är den prisvärd och återfuktar sådär lagomt. Doften är väldigt neutral.

0 0
Jennie Verifierad kund 12/02/2020

Jag känner ingen skillnad på mitt torra och känsliga ögonparti om jag använder den här ögonkrämen, kontra om jag inte använder ögonkrämen överhuvudtaget. Det viktigaste för mig var att den skulle verka återfuktande, men inte ens det lyckas den med. Trist!

0 0
Svar från

Lena Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att du inte trivs med denna ögoncreme. Det är väldigt individuellt vad som passar och just ögoncremer kan vara extra svårt att hitta en som uppfyller alla sina kriterier. Vill du ha hjälp att hitta en creme som är lite rikare i sin formula och som ger mer fukt så är du välkommen att maila oss på info@skincity.se Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity

Johanna Verifierad kund 01/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Väldigt återfuktande, lagom fet och härlig produkt! Stor förpackning och dryg produkt! Går smidigt att klappa in runt ögonen. Om jag har torrhets-rynkor runt ögonen är dom borta efter en dags användning av denna krämen! Har känsliga ögon som lätt börjar rinna, men inga problem med denna krämen! Skulle rekommendera den till alla som vill ha en återfuktande ögonkräm!

2 0
Natalie Verifierad kund 15/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Jag är seriöst inne på min 10:e ögonkräm av det här märket. Jag provar annat med jämna mellanrum, men återgår alltid till Maria Åkerberg eye cream. Den här återfuktar, svalkar och känns mild för den känsliga huden runt ögonen. Att den kommer i ovanligt stor förpackning och är dryg gör den ännu bättre. Bästa ögonkrämen ever!

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Eye Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.