ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (13)
Viktoria Verifierad kund 15/03/2018

Min hy är aknebenägen och reagerar väldigt lätt på många produkter men denna kräm får mig inte att break out. Därför använde jag den flitigt i flera år trots att jag blev glansig av den. Nu har jag dock hittat en annan dagkräm med samma SPF som inte gör mig glansig så har bytt, så skulle säga att denna passar folk med torr hy bättre.

18 0
Josefine Verifierad kund 05/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor

Har köpt den nyligen och bara använt några gånger i vårsolen, men tycker att den funkar bra hittills. Har applicerat krämen runt ögonen ett par gånger men har fått tvätta bort de efter en stund då det började svida ordentligt. En gång hade jag krämen lite längre för att se om de slutade svida efter ett tag men det gjorde de inte. Kan man inte ha denna runt ögonen? Kan ni rekommendera något solskydd för under/övre ögonlock?

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att detta UV-skydd känns bra för dig. När det kommer till UV-skydd till ögonen är det väldigt individuellt va man kan applicera där beroende på om man har känsliga ögon eller ej. För att vi lättare ska kunna guida dig vidare kring ett passande UV-skydd får du gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Ida Verifierad kund 13/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton

Tog med mig detta solskydd på solresan. Var mycket nöjd med produkten fram tills att det var dags att bada i havet. När jag försökte återapplicera solskyddet efter ett dopp var det som att solcremen skar sig och gick inte alls att smörja in. Solcremen la sig istället som smulor över hela kroppen. Min teori är att produkten på något sätt skar sig med saltvattnet.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du gillar detta solskydd. Ett tips är att låta huden torka efter ett bad innan återapplicering, på så sätt minskar risken att den smular sig. Önskar du vidare guidning är du alltid välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar,Kundrelationer/skincity.

Anna Verifierad kund 30/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Har aldrig haft känslig hud eller reagerat på hudvårdsprodukter förut men denna kunde jag inte använda då jag fick fullt med utslag på alla områden där jag använde den. Har fått höra att det kan bero på ingrediensen som kommer från gran men har inte fått det bekräftat eller så. Jättesynd att det inte fungerade för mig då den var i övrigt väldigt lättflytande och verkade fungera bra under smink - så är du inte känslig mot någon av ingredienserna i den så skulle jag dock ändå rekommendera.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att höra att du fått denna negativa reaktionen av detta UV-skydd. Givetvis ska inte denna reaktion uppkomma så kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Jossan Verifierad kund 21/07/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Älskar flera av PC:s produkter. Denna är ingen utstickare dock. På kroppen sjunker den in snabbt. I ansiktet ser man bara flottig ut, så använder den bara på stranden. Den gör sitt jobb i allafall dvs skyddar mot solens strålar. Plus på att den är parfymfri.

0 0
Nora Verifierad kund 20/07/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Köpte denna och tänkte använda den i ansiktet eftersom att det ska kunnas användas i på både anstike och kropp. Men den börjarde tyvärr smula sig tillsammans med min ansiktskräm. Funkar säkert bra ensam men inte tillsammans med andra produkter.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Ett tips jag kan ge dig är att du låter din ansiktscreme utan uv-skydd absorberas av huden en tid innan du applicerar detta uv-skydd, på så sätt minskar du risken att den smular sig. Önskar du vidare guidning är du alltid välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar,Kundrelationer/skincity.

Malin Verifierad kund 19/07/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ålderstecken

Gillar ''glow'' och har letat länge efter en Spf50 som INTE ger en vit/grå matt hinna. Köpte denna och älskar den! Osminkade dagar i solen har jag den ensam ovanpå fuktcremen. Sjunker in, kladdar inte. Använt den främst i ansiktet. Supernöjd! Dessutom stor tub och prisvärd.

0 0
Sandra Verifierad kund 11/06/2019

Jag har använt denna solkräm ett tag nu och jag får inga finnar av den, vilket är den första solkrämen som inte gett mig det. Den gör dock huden väldigt blank men den sitter bra under smink. Den har ingen konstig lukt och jag som är av en mörkare hudton får ingen grå/vit hinna av den, vilket är ett plus.

1 0
Sofie Verifierad kund 24/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

För mig funkar inte denna i ansiktet, blir glansigare än vad jag gillar att vara. Dock älskar jag denna för kroppen, torkar in snabbt och lämnar ingen kladdighet. När denna tog slut förra sommaren så tänkte jag att jag skulle testa några andra, men återkommer till denna nu pga föredrar den här och tycker den har rimligt pris

0 0
H Verifierad kund 27/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Efter att ha läst recensioner på produkten valde jag att köpa den. Har använt den ca en vecka nu. Har fått fullt med finnar /utslag i hela ansiktet . Jätte besviken .

0 0
Jennie Verifierad kund 08/05/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Min favorit bland solskyddsprodukter! Inne på min tredje nu. Har mycket känslig hy och denna funkar perfekt! Stor plus att den är cruelty free!

2 0
Marika Verifierad kund 23/04/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Det här är en riktigt bra solkräm som jag använder flitigt. Den fungerar bra för både kropp och ansikte och den torkar in bra och känns inte kladdig. Jag är torr i hyn och blir återfuktat och mjuk efter att jag smörjt in mig med denna. Det har blivit min favorit som solskydd till både ansikte och kropp.

4 0
Jeanette Verifierad kund 03/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor Acne

Har alltid haft stora problem med att hitta en solkräm som funkar för mig, har problem med att jag får acne och soleksem oerhört lätt på rygg, dekolletage ,överarmar från solkrämer. Men med denna solkräm så slipper jag att använda flera olika typer av varianter på olika delar av kroppen?. Lätt i konsistensen, känns inte kladdig och fet. Kommer med all säkerhet att köpa denna igen, den bästa.

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Extra Care Non-Greasy SPF 50 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.