ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Viktoria Verifierad kund 15/03/2018

Min hy är aknebenägen och reagerar väldigt lätt på många produkter men denna kräm får mig inte att break out. Därför använde jag den flitigt i flera år trots att jag blev glansig av den. Nu har jag dock hittat en annan dagkräm med samma SPF som inte gör mig glansig så har bytt, så skulle säga att denna passar folk med torr hy bättre.

16 0
Sandra Verifierad kund 11/06/2019

Jag har använt denna solkräm ett tag nu och jag får inga finnar av den, vilket är den första solkrämen som inte gett mig det. Den gör dock huden väldigt blank men den sitter bra under smink. Den har ingen konstig lukt och jag som är av en mörkare hudton får ingen grå/vit hinna av den, vilket är ett plus.

0 0
Sofie Verifierad kund 24/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

För mig funkar inte denna i ansiktet, blir glansigare än vad jag gillar att vara. Dock älskar jag denna för kroppen, torkar in snabbt och lämnar ingen kladdighet. När denna tog slut förra sommaren så tänkte jag att jag skulle testa några andra, men återkommer till denna nu pga föredrar den här och tycker den har rimligt pris

0 0
H Verifierad kund 27/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Efter att ha läst recensioner på produkten valde jag att köpa den. Har använt den ca en vecka nu. Har fått fullt med finnar /utslag i hela ansiktet . Jätte besviken .

0 0
Jennie Verifierad kund 08/05/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Min favorit bland solskyddsprodukter! Inne på min tredje nu. Har mycket känslig hy och denna funkar perfekt! Stor plus att den är cruelty free!

2 0
Marika Verifierad kund 23/04/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Det här är en riktigt bra solkräm som jag använder flitigt. Den fungerar bra för både kropp och ansikte och den torkar in bra och känns inte kladdig. Jag är torr i hyn och blir återfuktat och mjuk efter att jag smörjt in mig med denna. Det har blivit min favorit som solskydd till både ansikte och kropp.

4 0
Jeanette Verifierad kund 03/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor Acne

Har alltid haft stora problem med att hitta en solkräm som funkar för mig, har problem med att jag får acne och soleksem oerhört lätt på rygg, dekolletage ,överarmar från solkrämer. Men med denna solkräm så slipper jag att använda flera olika typer av varianter på olika delar av kroppen?. Lätt i konsistensen, känns inte kladdig och fet. Kommer med all säkerhet att köpa denna igen, den bästa.

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Extra Care Non-Greasy SPF 50 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.