ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Elin Verifierad kund 09/02/2019

Blev så besviken på denna, produkten i sig var det inget fel på. Gillade doften och konsistens men färgen var så fel. Jättetråkig eftersom den kostar en del. Har väldigt gul/olivfärgad underton men denna blev grisrosa på mig, gick ej att rädda med concealer eller annat.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att nyansen inte passat din hud. Detta är en produkt som anpassar sig efter sin hudton och ska passa de flesta oavsett om man har en varm eller kall underton. Jättetråkigt att den inte känts bra för dig och du är varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig gärna att hitta en ny passande CC-creme som passar din hudton bättre. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity

Jessica Verifierad kund 07/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Blev rekommenderad denna via chatten här på skincity. Denna ger en så fin färg och är lättarbetad samt att hyn verkar må bra av den. Som småbarnsmamma med lite tid att fixa sig är denna perfekt, men! Den torkar inte på min huden på mig. Det resulterar i att all annan makeup inte sitter kvar som rouge och ögonbrynsmakeup. Min mascara som aldrig fäller annars fäller när jag har denna cc cream. Det är riktigt trist då den kostar en liten slant och jag inte kan använda den. Men den är jättefin , ger ett jämnt resultat och verkar dryg och passar säker en hy som inte är lika oljig och torr som min.

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du gillar denna produkt. Ett tips för att cc-cremen ska hålla fint hela dagen är att avsluta makeupen med ett puder. Kika gärna på favoriten By Terry Hyaluronic Hydra Powder som skulle vara passande. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity

Caroline Odén Verifierad kund 05/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Helt fantastisk!

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Even & Perfect Cc Cream Spf 20 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.