ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Carina Verifierad kund 08/04/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Borde inte stå under dagcreme, utan under skolskydds produkt. Känns som man smörjer in sej med solskydd inte en mjuk dag creme. Får köpa ny dagkräm o använda denna som solskydd istället...

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Verkligen tråkigt att höra att denna creme inte uppfyllt dina förväntningar. Detta är en återfuktande dagcreme med uv-skydd. Cremen innehåller bland annat många fina fuktbevarande ingredienser samt antioxidanter som hjälper till att skydda hud mot fria radikaler. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare och hjälper dig att hitta en ny dagcreme som uppfyller dina önskemål. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

ISABELLE Verifierad kund 16/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Jag tycker den är bra! Det tog ett tag för mig att inse det. I början upplevde jag den väldigt fet och mer som en solskyddsprodukt, men med tiden gillar jag den. Jag har inte provat så många dagcremer med ''inbyggd'' spf så jag kan inte säga om den här är sämre/bättre än någon annan. Det tar kanske lite längre tid innan den lägger sig och sjunker in i huden än en vanlig creme utan spf, men jag har inga problem att sminka mig efteråt och jag upplever inte heller min hud klibbig eller flottig när den väl sjunkit in. Jag kommer nog fortsätta köpa den för den passar bra till min övriga hudvårdsrutin från Exuviance och jag gillar att det är spf i! :)

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Essential Daily Defense Creme SPF 20 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.