ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Jens Verifierad kund 08/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Ytterligare en riktigt svinbra uppiggande ögonkräm till ett grymt pris. Kan köras ensam eller i kombinatiion med puffy eyes också. Den irriterar ej eller skpar utslag. Piggar upp och ger ett vaket fräscht utseende runt ögonen. Har provat ögonkrämer i alla prisklasser och det är absolut inte priset som avgör. Beauté Pacifique lägger tid på att skapa bra produkter och visst det kanske inte alltid känns så hmla lyxigt värre rent estetiskt jämfört med konkurenterna. Men det är det som skapar en identitet.Jag gillar det.

6 0
Linda N Verifierad kund 12/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ojämn hudtextur

En bra ögonkräm som återfuktar. Känner att huden runt ögat känns bättre nu när jag använt denna några månader. Enda minuset är pumpflaskan. Använder krämen varje dag men ändå får jag alltid pilla bort en liten klump med torkad kräm i den första pumpningen. Känns lite tråkigt.

6 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Vitamin A Eye Creme, pump med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.