ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Emma Verifierad kund 06/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Måste tyvärr tillstå att det inte är ögonkrämen för mig. Den fungerar förvisso fint under natten, och det märks att det återfinns aktiva ingredienser i den på ett bra sätt. Men tyvärr så upplever jag den som för klibbig under dagtid, och fungerar inte alls bra under smink som glider. Sedan gillar jag inte konsistensen och hur den luktar, faktorer som egentligen inte spelar någon roll om resultatet är bra, men när den inte riktigt fungerar för mig dagtid så drar det ner betyget ytterligare.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att du inte känner dig nöjd med denna ögoncreme. Det är en rikare ögoncreme som är väldigt dryg i konsistensen. Testa att ta en mindre mängd,det behövs inte mer än storleken av ett riskorn till båda ögonen. Låt ögoncremen sjunka in några minuter innan du applicerar din makeup. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Enriched Vitamin A Anti-wrinkle Eye Creme med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.