ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Laila Verifierad kund 30/10/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ålderstecken

Gillar detta serum lika mycket som first concentrate. Den är krämigare än first men som ändå känns väldigt lätt på huden. Efter applicering känns hudeb slät, fin och återfuktad hela dagen. Inga problem med efterföljande produkter och make. Ska bli spännande att se resultat om några veckor.

6 0
Frida Verifierad kund 25/04/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Jag har använt slut på en burk och är nöjd. Jag ville prova den som ersättare för Paula’s Choice Azelaic Booster som jag använt för utbrott av finnar och plitor kring haka och käklinje. Ingredienserna som lockade är BHA, azelainsyra, niacinamid och lakritsrotextrakt. Den här är mycket lättare till konsistensen än PCs, den är vattnig och går in i huden snabbt. Jag har den över hela ansiktet varje morgon. Den fungerar utmärkt under dagkräm och makeup, inget kladd, inget korvande. Jag brukar reta mig på produkter som glider runt och lämnar klibbiga hinnor och ''märks''. Det gör inte den här. För mig har båda PCs och den här hjälpt mot kvisslor. Fördelen med Skincitys produkt är niacinamide och att den är så osynlig på huden. BHA som ensam produkt som i en toner brukar torka ut min hud bortom allt förstånd men i den här mängden/produkten funkar det bra. Trevlig produkt! Min enda invändning är ang den lufttäta förpackningen, det är omöjligt att veta hur mycket som är kvar.

2 0
Ella T. Verifierad kund 07/03/2020

Köpte hela vårdserien i december och just med denna har jag inte märkt skillnad överhuvudtaget. Ville verkligen ha ett serum/ansiktskräm mot samtliga exempel som framgår i beskrivningen men tyckte inte denna var bra.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att du inte fått önskade resultat. Att behandla huden tar tid och man behöver ha tålamod. Givetvis önskar vi att du ska uppnå fina resultat så kontakta gärna oss på info@skincity.se med närmare beskrivning om din hud och vilket resultat du strävar efter så hjälper vi dig vidare. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Vanessa Verifierad kund 18/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Huden är klarare efter bara någon vecka! Superimponerad!

0 0
Camilla Verifierad kund 14/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Härligt serum som jag applicerar dagtid efter First Concentrate. Den sjunker in väldigt snabbt i huden så att jag efteråt kan lägga dagcreme och smink. Jag har lite svårt att säga exakt vad för påverkan denna haft på min hud, men det känns som att den i kombination med alla andra produkter jag använder från Skincity Skincare har effekt, för min hud har aldrig varit så fin, klar och balancerad. Jag älskar ALLT från Skincity Skincare! Jag läste på Hudspecialisten.se att den är en perfekt kompis till Correcting Concentrate (den ena dagtid, den andra nattetid) så det var därför jag ville testa den, och min hud gillar verkligen. Kommer helt klart fortsätta använda!

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Enlightening Second Concentrate med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.