ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Laila Verifierad kund 30/10/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ålderstecken

Gillar detta serum lika mycket som first concentrate. Den är krämigare än first men som ändå känns väldigt lätt på huden. Efter applicering känns hudeb slät, fin och återfuktad hela dagen. Inga problem med efterföljande produkter och make. Ska bli spännande att se resultat om några veckor.

6 0
Camilla Verifierad kund 14/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Härligt serum som jag applicerar dagtid efter First Concentrate. Den sjunker in väldigt snabbt i huden så att jag efteråt kan lägga dagcreme och smink. Jag har lite svårt att säga exakt vad för påverkan denna haft på min hud, men det känns som att den i kombination med alla andra produkter jag använder från Skincity Skincare har effekt, för min hud har aldrig varit så fin, klar och balancerad. Jag älskar ALLT från Skincity Skincare! Jag läste på Hudspecialisten.se att den är en perfekt kompis till Correcting Concentrate (den ena dagtid, den andra nattetid) så det var därför jag ville testa den, och min hud gillar verkligen. Kommer helt klart fortsätta använda!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Enlightening Second Concentrate med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.