ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Charlotta Verifierad kund 28/05/2018

Extremt dryg kräm som jag primärt använder som nattkräm. Jag är van vid att ibland behöva smörja två gånger för att känna att min hud är återfuktad efter tvätt men med denna måste jag lära mig att använda mindre mängd. Använder den sporadiskt dagtid på torrare partier, främst pannan. Mjuk och len konsistens som absorberas snabbt. Känner inte att krämen är magisk på något sätt men huden är lugn på morgonen och förbereder huden för en lättare kräm som fungerar under make-up dagtid. Har en reaktiv hud som kan reagera på hudvårdsprodukter genom att både blossa upp och svara med plitor. Upplever inget av problemen med denna kräm. Har då använt hudvårdsserier för känslig hud många år och haft problem med att hitta rätt även där.

9 0
Marina Verifierad kund 28/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Har letat i åratal efter en kräm som håller min yttorra hy återfuktat under vintertid utan att göra mig blank eller fet i ansiktet - this is it! Ibland kan det behövas två lager för att huden ska kännas riktigt mjuk och återfuktat, även då fungerar den riktigt bra under make-up!

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Emollience med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.