ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Theresa Bengtsson Verifierad kund 25/10/2019

Jag blir väldigt blank/dewy av denna vilket jag inte gillar, men går att mildra med lite puder. Väldigt lite täckning, men det är enligt beskrivning. Pumpförpackningens utsprut samlar på sig gammal kräm som kommer ut först vid nästa användning. Har försökt att undvika detta men det verkar ej gå och leder till en massa produktsvinn. Doftfri är ett plus dock!

1 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Tråkigt att höra att du inte är helt nöjd med produkten. Det är en lätt och snabbabsorberande fysikaliskt UVA/UVB-skydd. Ett tips är att tänka på hur mycket mängd av produkten du tar, eftersom man ibland kan ta lite för mycket och då har huden svårt att ta upp produkten och man kan då uppleva huden som mer blank. Om du använder ett serum under, låt serumet sjunka in i huden först innan du följer upp med din creme. Det är vanligt att formulan i en produkt ändrar färg eller konsistens när den kommer i kontakt med syre under en längre tid. Det är förmodligen detta du ser vid pumpförpackningens utsprut eftersom att det kan komma in luft precis vid öppningen av pumpen. Hör av dig till oss så hjälper vi dig vidare. Vi finns tillgängliga för rådgivning via chatt, mail och telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Pia Verifierad kund 08/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Superbra produkt! Jag använder ganska lite makeup, ingen tid för flera lager primer/foundation/puder etc. Denna i ''tinted'' har varit perfekt som både solskydd, dagcreme och basmakeup. Ger en fin lyster, arbetas lätt in i huden och skyddar hela dagen. Är inte speciellt täckande (vilket jag gillar), så har man tillfälliga utslag/finnar täcker man dem med concealer. Men ger ett utjämnande intryck over all, vilket är nice! Jättedryg, har använd dagligen i 6 månader innan jag beställer ny :)

0 0
Lise-Lotte Verifierad kund 04/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Perfekt för min torra hud!! Mkt fin kvalitet!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Eclipse SPF50+ Perfect Tint Beige med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.