ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Christina Verifierad kund 09/08/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer

Så himla bra! Är för ljus för att ha tonade solskydd och många andra solskydd med fysikaliska filter ger en känsla av zinkpasta och har en tendens att fastna i ögonbrynen. Den här bara smälter in och det funkar hur bra som helst att använda smink över om man vill det.

3 0
J Verifierad kund 03/06/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Acne

Tycker att den här är bra. Den går in i huden snabbt och lämnar inte en vit '' hinna'' som vissa ?? solkrämer gör. Det är bra att den är vattenfast! Funkar bra att ha under smink. Priset kan tyckas högt men den är väldigt dryg, så det känns ändå okej.

0 0
Ellinor Verifierad kund 21/05/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Denna var en besvikelse! Den går inte in i huden särskilt bra, blir som torra vita flagor över hela ansiktet efter insmörjning. Har även provat att värma upp produkten i händerna och pressa in i huden, men samma resultat. Har återfuktande serum under som fått gå in ordentligt i huden innan, så det har inget med det att göra heller. Sammanfattningsvis en väldigt dyr och dålig produkt.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Tråkigt att höra att du inte är helt nöjd med produkten. Ett tips är att tänka på hur mycket mängd av produkten du tar, eftersom man ibland kan ta lite för mycket och då har huden svårt att ta upp produkten. Hör av dig till oss så hjälper vi dig vidare. Vi finns tillgängliga för rådgivning via chatt, mail och telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Eclipse SPF50+ med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.