ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (12)
Alexandra Verifierad kund 19/03/2018

Ett svalkande och återfuktande, lite tjockare ansiktsvatten. Jag använder det som en ''essence'': Jag klappar in det i huden efter ett enklare, rengörande micellärt vatten.

4 0
Johanna Verifierad kund 30/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur Acne

Fantastisk! Använder den som essence morgon och kväll och huden känns så bra. Mjuk, återfuktad och glowig.

0 0
Karin Verifierad kund 22/08/2019

Jätte skön, känns fuktigvande. Kanske dock inte så bra på få bort orenheter. Men skall testa efter micillärt vatten som en tipsar om

0 0
Amanda Verifierad kund 20/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Har använt denna som essence/toner och som utfyllnad i min annars tjocka dagkräm, och jag är så nöjd! Har känslig hud och är torr, och använde tidigare Klairs Supply Water som jag var jättenöjd med. Men jag upplever att denna gav mig lite mer resultat än Klairs Supply Water! Kanske för att denna innehåller mer glycerin och antioxidanter som ger mer fukt och vårdar mer? Blev överraskad i varje fall, var rätt skeptisk när jag bytte från Klairs, men såå nöjd!

0 0
Hanna Verifierad kund 27/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Bra produkt, man känner sig fräsch innan dagkrämen! Stort minus dock att de minskat innehållet med TRETTIO ml i och med nya förpackningen...men har priset ändrats...? Nej... Suck.

3 0
Elize Verifierad kund 31/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Denna funkar tyvärr inte alls på mig, blossar och blir rödflammig av den. Fick den rekommenderad i kombination med produkter från Paulas Choice?s Calm- och Skin Recovery-serierna. Alla produkter från dessa två serier passar mig perfekt, men jag fick plocka bort den här ur min rutin. Jag har lindrig rosacea.

1 0
Helen Verifierad kund 27/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudtextur Blankhet

Älskar denna! Hade inte så stora förhoppningar men blev väldigt positivt överraskad. Klappar in den efter mitt vanliga ansiktsvatten och man känner verkligen hur den släcker törsten i huden.

0 0
Olivia Verifierad kund 03/08/2018
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Underbar produkt. Klappas lätt in i huden efter toner. Jag har en hel del torra partier med röda knottror på överarmarna och sedan jag testade att klappa in den där så är hyn botad. Samma sak hände med läpparna som efter många års lypsylmissbruk lämnade läpparna torra (flagnade av en clownmun i flera månader) vilket resulterade i att jag inte klarade av att ha någon typ av produkt på dem (varken vårdande produkter eller smink) men nu är de silkeslena och klarar allt. Vad jag vill ha sagt med detta är att produkten är otroligt vårdande, passar den känsligaste av hudar och är grymt bra på multitasking.

3 0
My Verifierad kund 04/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Svalkar skönt och ger massa fukt. Klappar in det efter rengöring och toner. Innan det torkat in lägger jag mina serum. Bästa köpet hittills!

1 0
Marika Verifierad kund 22/03/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Ett mycket bra återfuktande ansiktsvatten som jag använder rikligt av. Passar utmärkt ihop med rengöringen ur samma serie. Och för att få ännu bättre effekt applicera efterföljande produkt innan denna har torkat in ordentligt i huden.

1 0
Ulrica Verifierad kund 19/03/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Använder den här produkten som ett essence och klappar in i huden. Gillar verkligen doften och att det är så fuktmättad.

1 0
Alexandra Verifierad kund 08/03/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

Ett fylligt ansiktsvatten som jag använder som en essens och klappar in i huden efter rengöring och en enklare toner. Törstmättar huden med fina ingredienser.

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Earth Sourced Purely Natural Refreshing Toner med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.