ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Annina Verifierad kund 17/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud

Helt underbar för min hy! Blir inte irriterad eller uttorkad efter användning. Känns alltid ren och fräsch efter användning. Helt klar en favorit!

1 0
Nia Verifierad kund 04/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken

Fantastisk rengöring som löddrar fint och även tar bort makeup ordentligt utan att huden känns torr efteråt. Hr provat många olika men denna är helt klart en klar favorit.

1 0
Ellinor Verifierad kund 12/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Har använt den i ca 2 månader och är nöjd. Man känner sig ren utan att bli uttorkad. Använder denna som enda rengöring, utan precleanse innan.

1 0
Marika Verifierad kund 22/03/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

En härlig rengörings gel med fin koncistens, jag är inte förtjust i mjölkiga rengöringar så denna passar mig bra. Jag varierar med olika pre cleans före och denna som slutrengöring. Man känner sig ordentligt ren utan att bli uttorkad.

1 0
Pia Verifierad kund 08/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Älskar denna rengöring. Har prioriterat att få en så snabb procedur som mäjligt utan massa olika steg, använder denna i duschen varje kväll för att få bort makeup och orenheter. Funkar super. Har jag mer makeup kör jag 2 tvättar med denna. Har känslig hy, fixar inte parfymer och för mkt kemikalier. Denna känns mild mot ansiktet. Ganska dryg också vilket är ett + Följer upp med kemisk peeling PC BHA 2% (den svarta flaskan) och en fuktgivare från PC. Funkar magiskt bra!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Earth Sourced Perfectly Natural Cleansing Gel med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.