ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Anna Verifierad kund 09/06/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Finnar & plitor

En underbar mask som jag använder 1-2 ggr/v. Lämnar huden len och motverkar ev början till finnar/plitor Extra plus att den luktar ljuvligt

2 0
Viktoria Verifierad kund 14/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar

Använder först ''TRIPLE MICRODERMABRASION FACE POLISH'' sen tar jag denna efter rekommendation. Jag har synliga porer och partivis väldigt torr hud. Finns det någon annan fuktbomb jag kan kombinera med detta? Eller bör jag byta produkter? Tycker att kombon ger en fräsch och slät hud i övrigt.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Addera gärna Deep Hydration Treatment till din rutin för att boosta huden med extra fukt. Den kan du med fördel sova med för att tillföra maximalt med fukt. Ett annat tips är även att du addera Vespera Bionic serum till in rutin som du använder under din dag - och nattcreme. Önskar du vidare rådgivning kring din hud är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar,Kundrelationer/skincity.

Emma Verifierad kund 15/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Trots att jag har en relativt torr hud så älskar jag denna mask. Den rengör verkligen på djupet utan att torka ut. Jag brukar lägga en återfuktande mask direkt efteråt och ibland använder jag enbart masken på utsatta områden eller enstaka finnar. Är supernöjd! Den luktar dessutom väldigt gott.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Detox Mud Mask med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.