Derma Lift Serum 5.0 - Dermaceutic - Skincity
ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Malin Verifierad kund 29/06/2018

Märker ingen skillnad alls. Mjölkning i konsistens och går jätte fort in i huden. Men någon som helst liftingeffekt har ute blivit.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! För att en produkt ska ge optimala resultat så rekommenderar vi att använda produkten minst i 3-6 månader (om inget annat är angivet), resultat kan ses innan men de kan även ta lite tid, något som är bra att ha i åtanke. Vilka övriga hudvårdsprodukter du använder i din hudvårdsrutin påverkar också resultatet, återkom gärna till info@skincity så guidar vi dig till bäst passande produkter till just din hy. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Malin Verifierad kund 03/10/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Märke ingen skillnad, ingen omedelbar effekt som det står i beskrivningen. Ser ingen effekt efter löpande löpande månader heller. Ingen produkt jag kommer att köpa igen.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att höra att produkten inte uppfyllt dina förväntningar. För bäst resultat utav serumet så är det viktigt att produkterna i den övriga rutinen passar din hud. Vid användande av en ny produkt så behöver man även ge det lite tid innan ett synbart resultat syns. Återkom gärna till oss på Skincity, så hjälper vi dig att se över din rutin. info@skincity.se

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Derma Lift Serum 5.0 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.