Derma Defense SPF 50 - Dermaceutic - Skincity
ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Helin Verifierad kund 30/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jag älskade färgen på den här, men den bli antigen fläckig eller smulig, det blir som små små bitar som klumpar sig och jag blir fläckig under till. Jag vet inte vad jag ska applicera den med för att den ska lägga sig fint. Har försökt lägga några droppar squalance olja från Peter Thomas Roth i den för att den inte ska hinna torka innan jag kan fördela den på ansiktet.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du gillar produktens nyans. Ett tips är ett fint och hållbart resultat är ett värma upp produkten mellan fingrarna innan applicering, då upplever vi att produkten lägger sig fint. Även att använda ett fuktserum under är toppen. Kontakta oss på kundrelationer om du har vidare funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Derma Defense SPF 50 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.