ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Felicia Verifierad kund 09/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor

Nej. Den här smular, vilken metod man än använder sig av. Tråkigt, då jag tycker om deras K-ceutic.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att Derma Defense Spf 50 inte känts bra för dig. Testa att applicera en liten mängd creme först, arbeta in och följ sedan upp med ytterligare ett tunt lager (för att få rätt mängd uv-skydd). Detta kommer hjälpa att cremer lättare absorberas. Vilka produkter man kombinerar med cremen kan också ha en avgörande effekt för resultatet. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon om du önskar vidare rådgivning. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Eva-Maria Verifierad kund 10/08/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur Ålderstecken

Jag bara älskar denna DD-creme! Använder den som foundation och får sådan fin hy med lyster. Den sitter perfekt över serum och creme (och jag har en torr mogen hy). Under sommaren har jag blandat den ljusa och den mörka men annars räcker den ljusa för mig. Kommer alltid ha denna i badrumsskåpet!

1 0
Marie Verifierad kund 14/07/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ålderstecken

Då jag älskar färgade solskydd och har väldigt bra erfarenheter av detta märke var det med stora förväntningar jag klickade hem denna. Tyvärr blev jag väldigt besviken. Dels blir iallafall jag väldigt orange men det värsta är ändå att den smular/rullar ihop med allt jag provat den ihop med. I ett sista försök har jag provat att ha den helt utan något under men det hjälper inte, blir flammig och ofräsch hursom. Sorry den här åker i soporna.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att höra att Derma Defence inte uppfyllt dina förväntningar. Detta är en creme som finns i två olika nyanser för att passa fler olika hudtoner. Vid applicering av detta solskydd är det viktigt att du inte applicera en för stor mängd direkt utan applicera cremen i två omgångar med mindre mängd så tror jag att du kommer märka en stor skillnad på att den smälter in bättre i huden. Du är alltid välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Helin Verifierad kund 30/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jag älskade färgen på den här, men den bli antigen fläckig eller smulig, det blir som små små bitar som klumpar sig och jag blir fläckig under till. Jag vet inte vad jag ska applicera den med för att den ska lägga sig fint. Har försökt lägga några droppar squalance olja från Peter Thomas Roth i den för att den inte ska hinna torka innan jag kan fördela den på ansiktet.

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du gillar produktens nyans. Ett tips är ett fint och hållbart resultat är ett värma upp produkten mellan fingrarna innan applicering, då upplever vi att produkten lägger sig fint. Även att använda ett fuktserum under är toppen. Kontakta oss på kundrelationer om du har vidare funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Derma Defense SPF 50 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.