ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
tilda Verifierad kund 15/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Gillar men är inte övertygad.. Än... Luktar jättegott absolut! Jag har använt den nu i någon vecka.. Men luktar tyvärr svett efter några timmar.. Gissar på att man typ får tvätta av sig under armarna (om ens möjligt) och applicera på nytt under dagen om den ska funka helt optimalt. Det har man ju inte alls ofta tid med egentligen. Vet inte hur ska man göra? Saltdeon kanske är bättre? :)

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Om man inte är van att använda deodoranter utan aluminiumklorid så kan det ta tid för kroppen att ställa om sig. Deon från Maria Åkerberg är inte en antiperspirant, vilket gör att du fortfarande kommer att svettas men med tiden kommer doften att avta. Kroppen måste vänja sig vid denna typ av deodorant och det är viktigt att man har tålamod. Det är individuellt från person till person hur lång tid det kan ta men viktigt att veta att det kan ta några veckor. För vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Deo Roll-On Beautiful med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.