ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (16)
Helen Verifierad kund 27/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudtextur

Känns skön och återfuktande. Något kladdig dock och doften får ett stort minus. Luktar väldigt konstigt.

6 0
Karolin Verifierad kund 14/05/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

Jag älskar denna creme! Den är lätt i konsistens och jag kan lägga den ovanpå mina serum utan att den smular sig. Jag använder den på kvällen efter serum och essence men med en olja eller fet creme som sista steg. Jag använder den även på dagen efter essence waters under spf. Tycker den drar samman mina porer och ger lyster!!! (Lukten försvinner snabbt) Älskar!

0 0
Johanna Verifierad kund 25/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Fruktansvärd doft,får hålla för näsan när jag tar på den på kvällen.. Var tvungen att beställa en annan för denna gick inte att använda.. Jättetråkigt när man lagt pengar på en Kräm som man inte kan använda!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att doften på denna creme inte föll dig i smaken. Hur man upplever dofter är väldigt individuellt och Paula's Choice har inte några tillsatta doftämnen i sina produkter vilket gör att ingredienserna som är i ger doften, i detta fall körsbär. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss om du önskar guidning kring produkter, då når oss då via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Camilla Verifierad kund 11/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Blankhet

Är väldigt missnöjd med denna nattcreme. Luktar riktigt illa och känns motbjudande att smörja in ansiktet med efter att man gjort rent från make up osv. Det står på förpackningen ''wild cherry'' och då kan man ju tro att det ska dofta lite av detta, men icke, luktar gammal sophög. Återfuktar ingenting. Kommer aldrig mer köpa denna produkt eller några andra produkter från Paulas Choice. Ej värd priset.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att Defense Nightly Reconditioning Moisturizer inte uppfyllt dina förväntningar. Detta är en ansiktscreme berikat på mängder av antioxidanter (bla körsbärsextrakt som ger lite doft till produkten) som hjälper till att skydda hudens celler. Den innehåller även ceramider och glycerin som hjälper till att återfukta huden och stärker hudens barriär. Den har en lätt konsistens som snabbt absorberas av huden och har en en fuktfattighet eller en torr hy är det bra att komplettera med ett mer fuktberikat serum under för att hjälpa huden att binda fukt på djupet. Vi guidar dig gärna vidare kring val av produkter så tveka aldrig att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Rebecca Verifierad kund 05/01/2020

Jag uppskattar PC’s produkter men denna är verkligen inget att ha. Den har en obehaglig lukt och jag upplever den inte tillräckligt återfuktande som jag vill att en nattcreme ska vara.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna creme inte fyllde dina förväntningar. Paulas Chocie är ett märke som inte tillsätter några dofter i sina produkter och detta göra att det bli en mer klinisk doft. Önskar du en creme som har mer dofter i sig får du gärna återkomma till oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Sabina Verifierad kund 20/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Den enda av Paulas Choice ansiktskrämer som inte smular sig på mig. Funkar bra till min kombo-hudtyp. Lagom med fukt, men inte fet. Den lär nog vara för svagt återfuktande för en torr hudtyp och yttorr hud, men för en kombohud så är den fantastisk. Använder dag och kväll. Täpper inte till porer, luktar fräscht, dryg som tusan. Tuben är bra storlek, platt och lite bredare.

1 0
Désirée Verifierad kund 01/11/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ålderstecken Acne

Har använt denna snart två månader dag och kväll tillsammans med Retinol. Men nu är min hud helt plötsligt väldigt yt torr och flagnar. Hur kan en sådan plötslig reaktion uppstå? Den stramade en del i början och min hud är slätare och jag har mindre finnar. Kan det ha att göra med kallare väder och torrare inomhusmiljö? Tänker ändå att krämen borde stå pall för detta?

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Nu till hösten blir huden ofta mer torr och en ingrediens som retinol kan även göra huden något yttorr. Pröva att dra ner på retinol till färre tillfällen så tror jag huden kännas med i balans. Kan även tipsa dig om att addera ett härligt fuktserum likt Resist Hyaluronic Acid Booster från samma märke. För helt rätt tänkt så är denna creme utmärkt för att boosta huden med både fukt och näring. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss om du önskar guidning kring produkter, då når oss då via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sara Verifierad kund 07/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar

Upplever inte alls att den återfuktar på djupet för att vara en nattkräm. Känns alldeles för tunn. Luktar dessutom HEMSKT. Har andra produkter från PC som inte doftar som denna. Att denna luktar ''kliniskt'' skulle jag inte alls vilja påstå.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att denna creme inte känts passande för dig. Detta är en creme som har en lättare konsistens och smälter snabbt in i huden. Cremen innehåller närande ceraminder, återfuktande glycerin samt stärkande peptider. Cremen kommer på sikt stärka hudens barriär och göra huden mer motståndskraftig mot fria radikaler. Har man en fuktfattighet i huden kan det vara bra att addera ett återfuktande serum under då ett serum verkar mer djupgående, kan då varmt rekommendera Hyaluronic Acid Booster från samma märke. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Linn Verifierad kund 07/07/2019

Min första tanke... den luktar Extremt äckligt... Mer kan jag inte recensera än

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att doften på denna creme inte föll dig i smaken. Hur man upplever dofter är väldigt individuellt och Paula's Chocie har inte några tillsatta doftämnen i sina produkter vilket gör att produkterna kan få en lite mer klinisk doft. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss om du önskar guidning kring produkter, då når oss då via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Marie Verifierad kund 13/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Den här luktar så himla äckligt, ingen av PC andra produkter lucktar så här illa. Den åter fuktar väldigt dåligt och då har jag flera bra serum från PC innan men det hjälper inte ett dugg. Denna åker i soperna tyvärr pga doften.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att du inte upplever att doften på din creme känns bra. Ingen av Paulas Chocie produkter har tillsatta doftämnen vilket gör att doften kan bli mer klinisk. Hur man upplever dofter är väldigt individuellt men upplever du att denna dofta dåligt/gammalt får du gärna återkoppla till oss på info@skincity.se så ser vi över så du inte mottagit en produkt i dåligt skick. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Deniz Ek Verifierad kund 09/03/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Jag har använt den ett tag och märker ingen markant skillnad.

1 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Defense Nightly Reconditioning Moisturizer är en lättare nattcreme som tillför både fukt och lyster till huden. Men för bästa resultat och effekt så rekommendera vi en komplett rutin från märket, samt att man gärna applicerar ett serum under cremen. Kontakta gärna oss via mail chatt eller telefon så guidar vi dig vidare till fina resultat. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Johanna Verifierad kund 26/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Så besviken på denna. Har aldrig blivit så torr av en produkt trots att jag använder fuktserum från Pauls Choise under. Jag har inget emot oparfymerat men denna luktar illa. Jag har testat den någon vecka men lägger ner nu och jobbar på att få bukt med min nu väldigt torra hy genom att använda andra produkter.

2 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna creme inte uppfyllt dina förväntningar. Detta är en lätt creme som tillför mycket fukt. Är man torr i huden så kan man behöva addera ett rikare serum alternativt att man kikar på en rikare creme som tillför mer näring. Detta speciellt nu när det är så kyligt ute. Paulas Chocie är ett märke som inte tillsätter några dofter i sina produkter och detta göra att det bli en mer klinisk doft. Önskar du hjälp med en creme som passar dig, så tveka inte på att kontakta oss på kundrelationer. Hälsningar/ Kundrelationer, Skincity.

Karin Verifierad kund 25/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

För mig som är rätt torr återfuktar den inte alls. Doften är dessutom hemsk.

3 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är en lätt creme som är berikad på fukt men har man en torr hy kan denna bli för lätt. Vi finns tillgängliga för rådgivning via chatt, mail och telefon så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en creme som kommer passa just din hud. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Emelie Verifierad kund 18/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Fick en liten tub som prov (som dock räckt länge) och tyvärr gillar jag den inte. Inte tillräckligt återfuktande för att vara en nattkräm (trots fuktserum) och ser ingen positiv skillnad alls på huden. Vill gärna också att min nattkräm ska kännas lite ''lyxig'' med godare doft och mycket fukt.

4 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna creme inte uppfyllt dina förväntningar. Detta är en lätt creme som tillför fukt på djupet och hjälper till att skydda huden mot yttre påfrestningar. Du får gärna återkomma till oss via mail, chatt eller telefon så hjälper vi dig gärna att hitta en ny creme som kommer passa dig utefter dina önskemål. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Malin Verifierad kund 24/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Finnar & plitor

Älskar denna! Lugnar min hy och jag vaknar återfuktad, inga problem med yttorrhet med också ''lagom'' fet för mig som inte har torr hy. Går in snabbt i huden, kladdar inte och ger ett väldigt fint glow! Kombinerar med serum och dagkräm från samma serie och kommer definitivt köpa igen, har fått både jämnare och slätare hud.

1 0
Amalia Verifierad kund 15/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Blankhet

Funkar inte för mig, gör varken till eller från. Känns tunn i konsistensen och lite ''vattnig'' på huden. Lukten är dessutom så hemsk att jag inte klarar av att använda den mer.

4 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna produkt inte uppfyllt dina förväntningar. Defense Nightly Reconditioning Moisturizer är en lättare nattcreme som tillför både fukt och lyster till huden. Har man en torr hud, så är det toppen att applicera ett återfuktande serum under. Hyaluronic acid booster är ett fint alternativ. Paulas Chocie är ett märke som inte tillsätter några dofter i sina produkter och detta göra att det bli en mer klinisk doft. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Defense Nightly Reconditioning Moisturizer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.