ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Marika Verifierad kund 17/11/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

En rengöring som jag använder sist i min rengöringsrutin på tre steg. En bra rengöring som inte skiljer sig så mycket från de andra rengöringarna jag har från Paulas Choice. Det mjölkaktiga tycker jag inte stämmer men den löddrar en aning så använd liten mängd är mitt råd. Jag tycker om den och kommer definitv att köpa den igen och det känns bra att jag kan tvätta bort de föroreningar huden blivit utsatt för under dagen.

3 0
Elinor Verifierad kund 31/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Tycker om den här cleansern. Känns som att den gör sitt jobb utan att torka ut huden. Däremot så blir den inte mjölkig som det står utan har ett lätt och behagligt lödder när man gnuggar upp gelen. rekommenderas!

1 0
Filippa Verifierad kund 28/11/2019

Är så nöjd med denna! Jag använder ganska mycket smink men denna får bort precis allt. Den är dryg, så man behöver inte använda speciellt mycket.

1 0
Sabina Verifierad kund 20/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Superskön rengöring som jag använder på kvällen efter sminkborttagning. Huden känns ren, men inte uttorkad. Skummet som bildas känns väldigt lent och milt. Huden känns lugn och ser jämn ut. Ger en bra grund för resterande hudvårdrutin.

1 0
Ann Verifierad kund 11/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Jag tycker verkligen om denna produkt. Använder den antingen på morgonen eller som second cleanser på kvällen (efter oljebaserad rengöring) för att verkligen få bort all makeup och solskydd. Jag anser att den är mer av en gel-to-soft foam :) Det blir lite lödder och ''a little goes a long way). Rekommenderas verkligen!

0 0
Helen Verifierad kund 27/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudtextur Blankhet

Bra och effektiv rengöring. Tar bort makeupen. Huden känns ren och fräsch efteråt. Tycker inte att den löddrar spec mycket som vissa andra skrivit. Väldigt dryg.

0 0
Susanne Jansson Verifierad kund 22/09/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Är en helt ok rengöring som känns fräsch och inte torkar ut huden. Använder som andra rengöring i min double cleansing rutin. Att den ska bli till en mjölkig emulsion som står i beskrivningen har jag inte märkt något av Däremot så löddrar/skummar den väldigt mycket och då gäller det att man inte använder för mycket produkt för jag tycker det tar lite tid att skölja bort den. Men som sagt så är den helt ok för mig men ingen rengöring som jag kommer köpa igen

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Defense Gel-to-cream Cleanser med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.