ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (42)
Ulrika Verifierad kund 11/02/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Älskar denna! Ger fantastisk glow. Kanske att den är aningens fuktfattig nu på vintern men med serum och en kraftigare kräm på natten funkar den ändå bra. Inne på min andra tub och kommer definitivt köpa igen.

15 0
Angelica Verifierad kund 04/08/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Köpte denna för ett tag sen men den är ju helt hopplös. Allt man har under blir som klumpar och geggar ihop sig. Som att den är allergisk mot andra produkter. Jätte tråkigt! Ensam är den dock super!

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att hör att du fått denna upplevelse utav Defense Essential Glow Moisturizer SPF 30. Låt underliggande produkter absorberas ytterligare av huden innan du följer upp med din creme. Avsluta även appliceringen med att pressa in produkten på huden. Kontakta oss via mail, chatt eller telefon om du har vidare funderingar. Hälsningar, Kundrelationer /Skincity

Marianne Verifierad kund 19/07/2020

Bästa hudkrämen/solskyddet jag använt hitils. Blev orolig först då den va lite vit på hyn (dock mindre än andra fysikaliska solkrämer jag använt innan), och den kändes ganska tjock och fet ur tuben och blev orolig att den skulle vara som dem feta solkrämerna man hade innan. Men nej huden tog till sig den jättefint, gav min hud lyster och känner inte av den alls under dagen.

0 0
Tove Verifierad kund 11/07/2020

Tyckte tyvärr att den här kändes lite för fet i konsistensen och påminner mig om ''vanlig'' solkräm. Har problem med att jag får finnar ibland och upplevde att den här kunde täppa till lite. För min hud funkar dermalogicas clear start med spf 30 mycket bättre.

0 0
Matilda Verifierad kund 26/06/2020

Helt underbar moisturizer att använda nu på sommaren. Är lätt att applicera, ger fantastiskt glow och funkar fint att använda under smink. Perfekt 2-in-1 produkt, kommer aldrig byta!

0 0
Daniela Verifierad kund 12/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken Blankhet

Jag älskar denna, du får ett fint lyster utan att man ser flottig ut. Jag som har blandhy använder dock inte denna på min t-zon. Där använder jag den som mattar från Paula's Choice. Är inne på min tredje tub just nu.

0 0
Nathalie Verifierad kund 02/06/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Gillar konsistensen, ger massa glow utan att vara klibbig. Har dock lite svårt att få den att fungera helt optimalt med mitt smink men trots det så så älskar jag den.

0 0
Bella Verifierad kund 11/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne

Min hy är för det mesta normal med måttlig yttorrhet. Min hudfärg är mellan ljus och medium, neutral men åt det varmare hållet. (MAC NC30) Det positiva är att huden verka gilla krämen, ingen akne eller irritation. Tycker dessutom att huden kändes lugnare vid använding. Väldigt skön konsistens, nog vad jag älskade mest med denna kräm. Men tyvärr, när pojkvännen kommenterar ''vad blek du ser ut?''Ja, då vet man att man måste leta vidare... Denna har en tint av nått slag som jag hade hoppats på skulle funka. Men jag tror problemet ligger i att den är mer beige istället för åt varmare toner. Denna fick min hudton att se väldigt askig och jag såg klar ut för att läggas i kista. Särskilt om man smörjde på rekommenderad mängd och efter att den torkat in. Visserligen kan detta fixas med lite smink över, men jag hade gärna inte behövt lägga ett extra lager för att få den att funka. Jag testade denna under sommar, höst och vinter. Under sommaren ville den inte mattas ner och gav en glansig, fet och klibbig känsla nästan hela dagen. Jag hade inget emot superglowet, men hade gärna känt den sjunka in något. Så jag tänkte att den kanske passar bättre under de kallare månaderna... Men sen till hösten och vintern så vart det raka motsattsen! Den vart inte tillräckligt återfuktande för min hy?! Glowet från i sommras mattades ner nästan direkt till en mer pudrig finish så jag såg äldre och, iom blekheten, även sjuk ut. Väldigt fascinerande. Så himmla synd då huden verkade trivas med den och jag hade gärna velat få den att funka.

2 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att du inte riktigt helt har trivts med Defense Essential Glow Moisturizer SPF 30. Detta är en dagcreme med ett fysikaliskt solskyddsfilter i vilket gör att den lämpar sig fint för en hud som brukar reagera på kemiska solskydd. Fysikaliska solskydd har en tendens till att vara lite mer vita i sin formula och därför har Paulas Choice valt att göra produkten istället något mer tonad för att undvika det vita. Detta ska dock inte göra produkten täckande eller att man upplever sig få en helt annan ton på huden. Kanske att du kan testa olika serum under som gör att produkten smälter in mer naturligt i huden. Vi vill självklart hjälpa dig till en passande och fungerande rutin, du är mer än välkommen att kontakta oss om du önskar vidare rådgivning kring passande produkt utefter dina önskemål. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Mim Verifierad kund 24/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer

Jag ger den ett ok. Tyvärr inte tillräckligt fuktgivande. Använder den som en vanlig solkräm, över mitt serum och dagkräm, och det fungerar den bra till.

0 0
Andriette Foughman Verifierad kund 30/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton

Har använt denna produkten i ca två veckor nu och tycker den fungerar super! Älskar att den har spf, den ger ingen vit hinna utan jag tycker mest att den sjunker in i huden väldigt bra samtidigt som får en mjuk hy och ett väldans glow! Går jättebra ihop med andra märken och smink! Väldigt nöjd!

0 0
Sabina Verifierad kund 29/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Jag ville så gärna gilla denna. Den smular och sitter inte alls fint under smink. Jag klappar in den i tunna lager, jag har testat att massera in den. Jag har testat utan andra produkter under, väntat mellan appliceringar. Men nej, tyvärr! Den ger dock en fin glöd överlag och det blir ingen vit hinna. Jag får experimentera vidare.

1 0
Elin Verifierad kund 14/03/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

En härlig kräm som jag använder dagtid året runt. Den ger fin glow och återfuktar bra. Jag har mycket känslig hud men denna har aldrig irriterat mig.

0 0
Lena Verifierad kund 20/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Wow!! Letat SÅ länge efter en spf som är fysikalisk som faktiskt funkar och det gör denna. Inga finnar eller att jag blir torr eller fet. Helt amazing både med och utan smink.

1 0
Lena Verifierad kund 14/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton

Älskar! 3e tuben nu och kommer garanterat köpa igen när den är slut. Vill bara använda fysikaliskt skydd och de brukar lätt göra mig väldigt blek och grå men inte denna. Prisvärd dessutom tycker jag. Nu på vintern använder jag en annan dagkräm under då den inte är återfuktande nog men det är inga problem tycker jag.

0 0
Jennifer Verifierad kund 01/01/2020

En kräm som ger väldigt fin lyster och har en härlig konsistens, framförallt under sminket. Jag gillar när krämen känns lite ''klibbig''. Tyvärr blev detta ingen höjdare för mig då jag fick en hel del kvisslor och pormaskar efter ca en veckas användning. Jag har reagerat så tidigare på vissa produkter med C-vitamin, så eventuellt är jag känslig mot det. Jag gav krämen till min sambo och för honom var den bra :)

1 0
Emma Verifierad kund 15/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Blankhet

Den här är helt fantastisk! Jag har svårt att använda ''vanlig'' spf i ansiktet då det alltid slutar med att det svider i ögonen (även om jag undvikit ögonpartiet) samt att jag blir blank och får massa småplitor. Ville därför hitta en bra dagkräm med spf i och den här är underbar! Har provat några andra från PC och Exuviance, men den här klår alla med hästlängder. Jag blir lätt blank framåt dagen men den här ger ett glow som inte bygger på min blankhet, den är superlätt att få på och smular sig inte. Kan inte uttala mig om hur den går ihop med smink då jag endast använder mascara.

3 0
Filippa Verifierad kund 28/11/2019

En bra dagkräm som håller vad den lovar. Den ger fint lyster i huden, den kan däremot kännas lite lätt kladdig om du råkar ta för mycket.

1 0
Suada Verifierad kund 16/11/2019

Älskar denna ansikts creme. Rullar sig inte, lätt att applicera make upp efteråt , ger fukt och lister.

1 0
Ella Verifierad kund 31/10/2019

Helt okej återfuktning, den lämnar dock färg på huden, väldigt genomskinligt men fortfarande där, det funkar för mig som är väldigt ljus men det skulle nog se konstigt ut på någon med mörkare hudton eller bara en solbränna. Luktar lite konstigt men det är av förväntat för en produkt utan doft. Den är inte särskilt dryg heller, behlver ta mer än vad jag brukar för att täcka hela ansiktet. Den funkar just nu men kommer nog testa något annat sen när den är slut.

1 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Defense essential glow moisturizer spf 30 är en dagcreme med spf. Det är ingredienserna som ger den färgen tillsammans med det fysikaliska uv-filtret, den innehållet inget pigment och ska därför anpassa sig efter din hudton. Vi hjälper dig gärna att hitta en annan dagcreme som uppfyller dina önskemål. Kontakta gärna via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig vidare. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Gabbi Verifierad kund 24/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ojämn hudtextur Ålderstecken

Antar att den fyller sin funktioner men gillade inte den alls. Den har en beigegrå ton och får mig att se konstig ut, dessutom tål jag inte lukten.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att denna dagcreme inte känts passande. Denna creme har inte något tillsatt pigment utan ingredienserna tillsammans med det fysikaliska uv-filtret gör att cremen kan uppleva som något gråaktig när man trycker ut cremen från tuben. I och med det fysikaliska filtret kan den upplevas som vit vid applicering men cremen ska sedan absorberas av huden om man arbetar in den och inte applicerar för stor mängd direkt. Vi finns tillgängliga för rådgivning så tveka aldrig att kontakta oss via chatt, mail eller telefon om du önskar guidning kring dina nya produkter. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

HJ Verifierad kund 09/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudtextur

Säger bara nej. Funkade inte bra för min hud alls, kanske inte gav den en ärlig chans men jag fick småfinnar efter 2 användningar. Den rullade av när jag drog händerna i ansiktet dvs den sjönk aldrig ner i huden.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att denna produkt inte levt upp till dina förväntningar. Denna creme innehåller ett fysikaliskt UV-filter som reflekterar bort solens strålar får hudytan istället för att de ska absorberas av huden. Applicera en liten mängd creme först, arbeta in och följ sedan upp med ytterligare ett tunt lager (för att få rätt mängd uv-skydd). Detta kommer hjälpa att cremer lättare absorberas. Vilka produkter man kombinerar med cremen kan också ha en avgörande effekt för resultatet. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon om du önskar vidare rådgivning. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Emma Verifierad kund 07/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

När jag köpte den i vintras blev jag såå nöjd! Fin lyster, bra med fukt och spf, precis vad jag var ute efter. Men nu på sommarhalvåret blir den för ljus för mig, så då har jag fått ställa undan den. Kommer absolut ta fram den när solbrännan bleknat, men tror inte jag kommer att köpa den igen. Men en väldigt bra kräm!

1 0
Mira Verifierad kund 09/08/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ålderstecken

Denna har jag använt i cirka 3 månader nu och måste säga att jag gillar den otroligt mycket. Hade jag fått önska hade den haft SPF 50 istället för 30, annars toppen! Jag håller med om att den ger fin ''glow''. Dock undrar jag ifall den innehåller nano-partiklar? Och är den enbart baserad på fysikaliska filter eller innehåller den även kemiska filter?

0 0
Svar från

Lena Skin therapist

Hej Mira, tack för din recension! Vad härligt att du är nöjd med Defense Essential Glow Moisturizer SPF 30,det är verkligen en fantastisk creme. Skillnaden mellan spf 50 och spf 30 är inte så stor som det låter, det är ca: 1% skillnad i skydd. Det viktigaste är mängden som man applicerar och att man återapplicerar solskyddet under dagen. Cremen innehåller inte nanopartiklar och är enbart baserat på fysikaliskt filter ( Zinc Oxide och Titanium Dioxide ) Hälsningar kundrelationer / Skincity

Emelie Verifierad kund 05/07/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Jag förstår inte varför alla säger att denna har ''glow''. Jag uppfattar den som en lite kladdig solkräm, tycker mest att den känns lite fettig och det är inte glow för mig. Jag skulle vilja att den sjönk in mer i huden och ändå gav glow, men nej det gör den inte. Inte toppen i ansiktet alls för mig som har lite fet hud i pannan.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recesnion! Det var verkligen tråkigt att höra att denna dagcreme inte känts bra för dig. Vi hjälper dig gärna att hitta en annan dagcreme som uppfyller dina önskemål. Kontakta gärna via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig vidare. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Linda Verifierad kund 02/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ålderstecken

Älskar denna! Ger härligt lyster och bra SPF. Återfuktar men gör mig inte oljig. Funkar bra under foundation med. Enda negativa är färgen som är åt det ljusa hållet. Är man oförsiktig kan cremen lägga sig som en vit hinna. Men arbetar man in den med masserande rörelser funkar det bra på mig med ljus hy. Definitivt en ny favorit!

1 0
Jessica Verifierad kund 28/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Inte helt övertygad av denna, har mest använt denna de dagar med mest sol och jag ska vara mycket utomhus. Känns lite fetare än många andra krämer och konsistensen samt färgen är lite annorlunda. Vet inte riktigt om jag känner att jag får mer flow efter. Kommer fortsätta använda upp resterande av krämen då det som sagt inte är dålig men inte övertygad och kommer nog prova mig fram efter en annan.

0 0
Ann Verifierad kund 13/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ålderstecken Acne Blankhet

WOW! Otroligt bra komponerad moisturizer med mineral spf. Det passar min hy perfekt, jag har mild rosacea, acne och skadad hudbarriär. Så jag blev väldigt glad över att ha funnit ett solskydd som faktisk funkar på mig utan att det ska klia och irtritera huden. Fungerar väldigt bra som bas för foundation. Mitt resultat blev långt över förväntan och det höll sig fint utan fläckar, fina linjer under en hel arbetsdag. Rekommenderas

2 0
Anna Verifierad kund 30/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Jag tycker väldigt mycket om formulan i denna spf som känns elegant och mjuk på huden att jobba in. Jag älskar att den har ett litet tint som jämnar ut min hudton och döljer mina finnar och ytliga blodkärl lite. Krämen ger en väldigt glowig och återfuktad känsla men jag upplever att jag blir för fet/blank av denna samt att den känns svår att tvätta bort på kvällen.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! För att effektivt tvätta bort solskyddet på kvällen så rekommenderar vi en två-stegs-rengöring. Kika på Perfect Cleansing Oil från samma märke. Följ sedan upp med din vattenbaserade rengöring. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Johanna Verifierad kund 09/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Acne Blankhet

Älskar denna dagcreme! Den är ganska tjock men lägger dig fint i ansiktet och den har hjälpt mig balansera min hy. Haft mycket finnar men nu håller dom sig i schack. Sen om de är denna eller annat de är en annan femma. Men älskar den! Att de är solskydd i är guld.

0 0
Marie Verifierad kund 04/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur

Jag är besviken på den här cremen. Upplever den mer som en solcreme i konsistensen och den lägger sig som en svag vit hinna. Glowet ser jag inget av, däremot ser jag svettig och blank ut istället. Tycker inte att den återfuktar det minsta som jag var ute efter när jag köpte denna produkt, inte ens fastän jag använder en oil-booster under.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att du inte upplever att du får den fukten din hud behöver av denna creme. Detta är en creme som passar alla hudtyper men har man en väldigt torr hy finns det andra alternativ som kan passa din hud bättre från Paula's Choice. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vid dig att se över din hudvårdsrutin. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Constance Verifierad kund 14/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Sjunker snabbt in i huden och ger mig inte plitor eller andra besvär. Lite märklig grådaskig färg och doft, men värt det.

2 0
Emmie Verifierad kund 13/03/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Älskar Paulas produktserie men bldv besviken på denna. Väldigt tjock och jag fick uppfattningen, när jag läste på hemsidan att det var en dagkräm men läser man på ''bipacksedeln'' som följde med så verkar det snarare vara en solkräm vilket stämmer bättre överens med konsistens och färg i övrigt. Är man sugen på att testa denna skulle jag rekommendera att man köper en liten provförpackning (30ml) först.

4 0
Svar från

Elin P Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att denna produkt inte levde upp till dina förväntningar. Defense essential glow moisturizer spf 30 är en dagcreme, det fysikaliska UV-skyddet i produkten lägger sig på ytan till skillnad från ett kemiskt skydd. Ett fysikaliskt skydd tenderar att mer ge en känsla av en "vit hinna", även om detta sedan i regel avtar. För en lättare dagcreme och ett kemiskt skydd rekommenderar vi gärna Skin balancing ultra sheer daily defense spf 30. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Marika Verifierad kund 13/03/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Den här dagkrämen blev snabbt en favorit. På ovanligt kort tid har huden fått mer lyster och känns mer spänstig. Krämen är lite seg i konsistensen och har en udda färg vilket man direkt reagerar på men den går fint in i huden och är dryg endast en liten mängd behövs. Huruvida den skyddar mot föroreningar samt HEV ljus kan man ju inte själv utröna utan bara lita på att så är fallet med de andra fördelarna kan jag absolut se resultat av. Denna har kommit för att stanna hos mig.

2 0
Rebecka Verifierad kund 25/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Finnar & plitor

Bästa dagkrämen, den är ultralätt och enkel att smörja ut, dryg och ger en fantastiks glow. Jag märker inte att denna innehåller spf eftersom konsistensen är som en vanlig dagkräm. Glowet som kommer med denna är underbart, lyser igenom foundationen och är bara wow

4 0
Lina Verifierad kund 18/02/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Jättebra dagkräm. Lite märklig färg när produkten kommer ut ur tuben men inget som märks av väl på huden. Återfuktande och ''rik''. Bra med spa och att den skyddar mot HEV-ljus då jag sitter mkt framför datorn på jobb.

7 0
Sofia S Verifierad kund 18/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Ojämn hudton

Denna har allt! Äntligen. Som jag letat. Denna sprang jag på av en slump. Dagcreme med både lyster och SPF. Håller sig snygg under foundation. Jag brukar även blanda denna med min foundation för ett mindre täckande resultat. Korvar sig inte eller blir grynig vilket jag brukar ha problem med. Kommer att fortsätta med denna!

7 0
Sara Verifierad kund 16/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Gillar verkligen den här produkten. Det gör precis vad den ska, ger ett fantastiskt glow, återfuktar även min torra hy och den jämnar även ut hudtonen en aning så den är väldigt fin att ha även när man är osminkad. Rekommenderar verkligen.

6 0
Rebecca Verifierad kund 05/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Blankhet

Tycker inte att det blir en fin glow på mig, ser mest svettig och blank ut. Tar även lite för lång tid på sig att sjunka in i huden så man kan lägga foundation. Jag blir fortfarande blank i T-zonen samt att foundation släpper och blir kakig efter några timmar.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna creme inte uppfyllt dina förväntningar. Det är bra att kombinera denna creme med en komplett hudvårdsrutin för att uppnå de bästa resultaten. Paulas Chocie har väldigt många dagcremer som är anpassade för olika hudtyper och tillstånd. Återkom gärna till oss via mail så hjälper vi dig gärna att hitta en dagcreme som är anpassad efter just din hud och dess behov, info@skincity.se. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Karin Verifierad kund 25/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Fin glow! Tyvärr tycker jag produkten stelnar i tuben så det är svårt att få ut.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det låter som att något blivit tokigt med din creme, givetvis ska den inte stelna i tuben. Återkom gärna till oss via mail så hjälper vi dig att se över detta, info@skincity.se. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sara Verifierad kund 05/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Köpt den här och tycker mycket om den! Undrar om den räcker för att skydda min fuktfattiga hy med ytliga blodkärl på vintern, eller om jag bör komplettera med något annat när det är kallt?

1 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du tycker om denna dagcreme. Har man en fuktfattig hud, så är det bra att applicera ett återfuktande serum under. Då du även är känslig i huden vill jag rekommendera dig Calm Repairing Serum från samma märke. Har du vidare funderingar kring din hudvårdsrutin så får du gärna kontakta oss via mail, telefon eller chatt. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Isabella Verifierad kund 23/10/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken

Underbar! SPF och fin glow.

1 0
Stephanie Verifierad kund 26/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Fantastisk! Måste investera i nattkröken nu också.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Defense Essential Glow Moisturizer SPF 30 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.