ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (23)
Ulrika Verifierad kund 11/02/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Älskar denna! Ger fantastisk glow. Kanske att den är aningens fuktfattig nu på vintern men med serum och en kraftigare kräm på natten funkar den ändå bra. Inne på min andra tub och kommer definitivt köpa igen.

13 0
HJ Verifierad kund 09/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudtextur

Säger bara nej. Funkade inte bra för min hud alls, kanske inte gav den en ärlig chans men jag fick småfinnar efter 2 användningar. Den rullade av när jag drog händerna i ansiktet dvs den sjönk aldrig ner i huden.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att denna produkt inte levt upp till dina förväntningar. Denna creme innehåller ett fysikaliskt UV-filter som reflekterar bort solens strålar får hudytan istället för att de ska absorberas av huden. Applicera en liten mängd creme först, arbeta in och följ sedan upp med ytterligare ett tunt lager (för att få rätt mängd uv-skydd). Detta kommer hjälpa att cremer lättare absorberas. Vilka produkter man kombinerar med cremen kan också ha en avgörande effekt för resultatet. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon om du önskar vidare rådgivning. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Emma Verifierad kund 07/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

När jag köpte den i vintras blev jag såå nöjd! Fin lyster, bra med fukt och spf, precis vad jag var ute efter. Men nu på sommarhalvåret blir den för ljus för mig, så då har jag fått ställa undan den. Kommer absolut ta fram den när solbrännan bleknat, men tror inte jag kommer att köpa den igen. Men en väldigt bra kräm!

0 0
Mira Verifierad kund 09/08/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ålderstecken

Denna har jag använt i cirka 3 månader nu och måste säga att jag gillar den otroligt mycket. Hade jag fått önska hade den haft SPF 50 istället för 30, annars toppen! Jag håller med om att den ger fin ''glow''. Dock undrar jag ifall den innehåller nano-partiklar? Och är den enbart baserad på fysikaliska filter eller innehåller den även kemiska filter?

0 0
Svar från

Lena Skin therapist

Hej Mira, tack för din recension! Vad härligt att du är nöjd med Defense Essential Glow Moisturizer SPF 30,det är verkligen en fantastisk creme. Skillnaden mellan spf 50 och spf 30 är inte så stor som det låter, det är ca: 1% skillnad i skydd. Det viktigaste är mängden som man applicerar och att man återapplicerar solskyddet under dagen. Cremen innehåller inte nanopartiklar och är enbart baserat på fysikaliskt filter ( Zinc Oxide och Titanium Dioxide ) Hälsningar kundrelationer / Skincity

Emelie Verifierad kund 05/07/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Jag förstår inte varför alla säger att denna har ''glow''. Jag uppfattar den som en lite kladdig solkräm, tycker mest att den känns lite fettig och det är inte glow för mig. Jag skulle vilja att den sjönk in mer i huden och ändå gav glow, men nej det gör den inte. Inte toppen i ansiktet alls för mig som har lite fet hud i pannan.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recesnion! Det var verkligen tråkigt att höra att denna dagcreme inte känts bra för dig. Vi hjälper dig gärna att hitta en annan dagcreme som uppfyller dina önskemål. Kontakta gärna via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig vidare. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Linda Verifierad kund 02/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ålderstecken

Älskar denna! Ger härligt lyster och bra SPF. Återfuktar men gör mig inte oljig. Funkar bra under foundation med. Enda negativa är färgen som är åt det ljusa hållet. Är man oförsiktig kan cremen lägga sig som en vit hinna. Men arbetar man in den med masserande rörelser funkar det bra på mig med ljus hy. Definitivt en ny favorit!

1 0
Jessica Verifierad kund 28/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Inte helt övertygad av denna, har mest använt denna de dagar med mest sol och jag ska vara mycket utomhus. Känns lite fetare än många andra krämer och konsistensen samt färgen är lite annorlunda. Vet inte riktigt om jag känner att jag får mer flow efter. Kommer fortsätta använda upp resterande av krämen då det som sagt inte är dålig men inte övertygad och kommer nog prova mig fram efter en annan.

0 0
Ann Verifierad kund 13/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ålderstecken Acne Blankhet

WOW! Otroligt bra komponerad moisturizer med mineral spf. Det passar min hy perfekt, jag har mild rosacea, acne och skadad hudbarriär. Så jag blev väldigt glad över att ha funnit ett solskydd som faktisk funkar på mig utan att det ska klia och irtritera huden. Fungerar väldigt bra som bas för foundation. Mitt resultat blev långt över förväntan och det höll sig fint utan fläckar, fina linjer under en hel arbetsdag. Rekommenderas

1 0
Anna Verifierad kund 30/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Jag tycker väldigt mycket om formulan i denna spf som känns elegant och mjuk på huden att jobba in. Jag älskar att den har ett litet tint som jämnar ut min hudton och döljer mina finnar och ytliga blodkärl lite. Krämen ger en väldigt glowig och återfuktad känsla men jag upplever att jag blir för fet/blank av denna samt att den känns svår att tvätta bort på kvällen.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! För att effektivt tvätta bort solskyddet på kvällen så rekommenderar vi en två-stegs-rengöring. Kika på Perfect Cleansing Oil från samma märke. Följ sedan upp med din vattenbaserade rengöring. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Johanna Verifierad kund 09/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Acne Blankhet

Älskar denna dagcreme! Den är ganska tjock men lägger dig fint i ansiktet och den har hjälpt mig balansera min hy. Haft mycket finnar men nu håller dom sig i schack. Sen om de är denna eller annat de är en annan femma. Men älskar den! Att de är solskydd i är guld.

0 0
Marie Verifierad kund 04/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur

Jag är besviken på den här cremen. Upplever den mer som en solcreme i konsistensen och den lägger sig som en svag vit hinna. Glowet ser jag inget av, däremot ser jag svettig och blank ut istället. Tycker inte att den återfuktar det minsta som jag var ute efter när jag köpte denna produkt, inte ens fastän jag använder en oil-booster under.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att du inte upplever att du får den fukten din hud behöver av denna creme. Detta är en creme som passar alla hudtyper men har man en väldigt torr hy finns det andra alternativ som kan passa din hud bättre från Paula's Choice. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vid dig att se över din hudvårdsrutin. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Constance Verifierad kund 14/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Sjunker snabbt in i huden och ger mig inte plitor eller andra besvär. Lite märklig grådaskig färg och doft, men värt det.

2 0
Emmie Verifierad kund 13/03/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Älskar Paulas produktserie men bldv besviken på denna. Väldigt tjock och jag fick uppfattningen, när jag läste på hemsidan att det var en dagkräm men läser man på ''bipacksedeln'' som följde med så verkar det snarare vara en solkräm vilket stämmer bättre överens med konsistens och färg i övrigt. Är man sugen på att testa denna skulle jag rekommendera att man köper en liten provförpackning (30ml) först.

4 0
Svar från

Elin P Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att denna produkt inte levde upp till dina förväntningar. Defense essential glow moisturizer spf 30 är en dagcreme, det fysikaliska UV-skyddet i produkten lägger sig på ytan till skillnad från ett kemiskt skydd. Ett fysikaliskt skydd tenderar att mer ge en känsla av en "vit hinna", även om detta sedan i regel avtar. För en lättare dagcreme och ett kemiskt skydd rekommenderar vi gärna Skin balancing ultra sheer daily defense spf 30. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Marika Verifierad kund 13/03/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Den här dagkrämen blev snabbt en favorit. På ovanligt kort tid har huden fått mer lyster och känns mer spänstig. Krämen är lite seg i konsistensen och har en udda färg vilket man direkt reagerar på men den går fint in i huden och är dryg endast en liten mängd behövs. Huruvida den skyddar mot föroreningar samt HEV ljus kan man ju inte själv utröna utan bara lita på att så är fallet med de andra fördelarna kan jag absolut se resultat av. Denna har kommit för att stanna hos mig.

2 0
Rebecka Verifierad kund 25/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Finnar & plitor

Bästa dagkrämen, den är ultralätt och enkel att smörja ut, dryg och ger en fantastiks glow. Jag märker inte att denna innehåller spf eftersom konsistensen är som en vanlig dagkräm. Glowet som kommer med denna är underbart, lyser igenom foundationen och är bara wow

4 0
Lina Verifierad kund 18/02/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Jättebra dagkräm. Lite märklig färg när produkten kommer ut ur tuben men inget som märks av väl på huden. Återfuktande och ''rik''. Bra med spa och att den skyddar mot HEV-ljus då jag sitter mkt framför datorn på jobb.

7 0
Sofia S Verifierad kund 18/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Ojämn hudton

Denna har allt! Äntligen. Som jag letat. Denna sprang jag på av en slump. Dagcreme med både lyster och SPF. Håller sig snygg under foundation. Jag brukar även blanda denna med min foundation för ett mindre täckande resultat. Korvar sig inte eller blir grynig vilket jag brukar ha problem med. Kommer att fortsätta med denna!

7 0
Sara Verifierad kund 16/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Gillar verkligen den här produkten. Det gör precis vad den ska, ger ett fantastiskt glow, återfuktar även min torra hy och den jämnar även ut hudtonen en aning så den är väldigt fin att ha även när man är osminkad. Rekommenderar verkligen.

5 0
Rebecca Verifierad kund 05/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Blankhet

Tycker inte att det blir en fin glow på mig, ser mest svettig och blank ut. Tar även lite för lång tid på sig att sjunka in i huden så man kan lägga foundation. Jag blir fortfarande blank i T-zonen samt att foundation släpper och blir kakig efter några timmar.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna creme inte uppfyllt dina förväntningar. Det är bra att kombinera denna creme med en komplett hudvårdsrutin för att uppnå de bästa resultaten. Paulas Chocie har väldigt många dagcremer som är anpassade för olika hudtyper och tillstånd. Återkom gärna till oss via mail så hjälper vi dig gärna att hitta en dagcreme som är anpassad efter just din hud och dess behov, info@skincity.se. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Karin Verifierad kund 25/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Fin glow! Tyvärr tycker jag produkten stelnar i tuben så det är svårt att få ut.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det låter som att något blivit tokigt med din creme, givetvis ska den inte stelna i tuben. Återkom gärna till oss via mail så hjälper vi dig att se över detta, info@skincity.se. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sara Verifierad kund 05/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Köpt den här och tycker mycket om den! Undrar om den räcker för att skydda min fuktfattiga hy med ytliga blodkärl på vintern, eller om jag bör komplettera med något annat när det är kallt?

1 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du tycker om denna dagcreme. Har man en fuktfattig hud, så är det bra att applicera ett återfuktande serum under. Då du även är känslig i huden vill jag rekommendera dig Calm Repairing Serum från samma märke. Har du vidare funderingar kring din hudvårdsrutin så får du gärna kontakta oss via mail, telefon eller chatt. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Isabella Verifierad kund 23/10/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken

Underbar! SPF och fin glow.

1 0
Stephanie Verifierad kund 26/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Fantastisk! Måste investera i nattkröken nu också.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Defense Essential Glow Moisturizer SPF 30 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.