ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Amanda Verifierad kund 23/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Härlig konsistens och sjunker in snabbt. Gillar konceptet med mycket antioxidanter som främst ska verka skyddande. Önskar dock att den inte innehöll BHA-syra eftersom det torkar ut min hud för mycket.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Kul att höra att du är nöjd med konceptet. Vi har flera alternativ med mycket antioxidantrika serum utan BHA. Det är inte ovanligt att huden blir torr vid användning av BHA-syra de första veckorna. Det är viktigt att du vänjer in huden långsamt när du startar med BHA och tillför fukt. Paulas Choice har flera olika BHA exfolieringar som passar olika hudtyper och tillstånd för att man ska hitta den som passar just sin hud bäst. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Cecilia Westerberg Verifierad kund 05/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar

Använder denna partiellt på näsan där jag har orena och något förstorade porer. Tycker verkligen att denna ger resultat, främst att de har minskat i storlek!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Defense Antioxidant Pore Purifier med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.