ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (8)
Cecilia Westerberg Verifierad kund 05/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar

Använder denna partiellt på näsan där jag har orena och något förstorade porer. Tycker verkligen att denna ger resultat, främst att de har minskat i storlek!

2 0
Kim Verifierad kund 14/02/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer

Efter att jag såg tjejerna på Beautywithin (Youtube) prata om denna var jag tvungen att köpa den. Kan nu inte föreställa mig min rutin utan den, använder den varje kväll och jag märker verkligen skillnad ifall jag glömmer den hemma under semester resan. Den har hjälp mig att ''minska'' min porer i T-zonen och räckt mig länge, haft den nu i ett halv år nu och har mer än hälften kvar.

1 0
Lena Verifierad kund 03/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

En klar favorit för mig med mogen, pigmenterad, fet hy. Innehåller många favoritingredienser. Speciellt älskar jag den under PCs Skin Balancing eller Clear spf på sommaren. Den smular ej heller med basen vilket är ytterligare stort plus.

1 0
Emma Verifierad kund 15/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Blankhet

Använde upp en liten tub men tyckte inte att jag märkte någon som helst skillnad med denna under den tiden. Upplevde den dessutom vara väldigt odryg. Jag kanske inte hann använda den tillräckligt länge pga det, men det drar ju också ner betyget. Absolut inget återköp.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att höra. Vi har flera alternativ med mycket antioxidantrika serum och syror som passar olika hudtyper och tillstånd för att man ska hitta den som passar just sin hud bäst. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sabina Verifierad kund 30/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Jag älskar denna. Kompletterar andra syra-behandlingar så bra. Använder de dagar som jag inte har använt AHA/BHA behandlingar för att underhålla porerna. Inte alls uttorkande på min hud, sjunker in snabbt. Använder med Berry serum och Triple algae shield. Antioxidant-bomb, är mitt mål varje morgon. På kvällen kör jag vårdande och reparerande produkter.

1 0
Emma Verifierad kund 10/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Ålderstecken Finnar & plitor

Hoppades att denna skulle minska porstorleken på näsvingarna och jämna ut hudtonen lite. Tyckte tyvärr inte att den gjorde någon skillnad alls för mig. Har provat den i omgångar nu. Den kanske ''skyddar'' på ett osynligt sätt men inte synligt för mig. Gillar andra produkter från PC. Tycker tex PC 2%BHA gör större skillnad. Kommer inte köpa denna igen.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Porer kan vara envisa att behandla och det är svårt att arbeta bort dem till 100%. Detta antioxidantserumet med salicylsyra och antioxidanter hjälper till att neutraliserar luftburna föroreningar som kan täppa till porerna samt ger ett skydd mot blått ljus för friskare och mer motståndskraftig hud. Den har även ingredienser som C-vitamin och Azelainsyra som jämnar ut hudtonen, för en friskare och klarar hud. För att du ska uppnå det resultat du önskar är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Vera Verifierad kund 10/09/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken

Denna är kanske jättebra för ''rätt'' person men för mig var den alldeles för stark/aktiv och jag reagerade med sveda och massor av plitor i ansiktet och på halsen. Har dock väldigt känslig hy...

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att du in hud reagerat negativt på detta serumet. Varje hud är unik och kan reagera olika på olika typer av ingredienser. Vi hjälper dig gärna att hitta ett nytt passande serum. Kontakta gärna oss via mail, chatt eller telefon så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Amanda Verifierad kund 23/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Härlig konsistens och sjunker in snabbt. Gillar konceptet med mycket antioxidanter som främst ska verka skyddande. Önskar dock att den inte innehöll BHA-syra eftersom det torkar ut min hud för mycket.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Kul att höra att du är nöjd med konceptet. Vi har flera alternativ med mycket antioxidantrika serum utan BHA. Det är inte ovanligt att huden blir torr vid användning av BHA-syra de första veckorna. Det är viktigt att du vänjer in huden långsamt när du startar med BHA och tillför fukt. Paulas Choice har flera olika BHA exfolieringar som passar olika hudtyper och tillstånd för att man ska hitta den som passar just sin hud bäst. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Defense Antioxidant Pore Purifier med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.