ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Elin Verifierad kund 11/05/2019

Riktigt bra mask som återfuktar på djupet. Enda minuset är priset, det finns fler alternativ tillgängliga till bråkdelen av priset och som ger likartade resultat.

2 0
Emelie Verifierad kund 08/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Passformen på masken är den bästa jag hittills varit med om. Tyvärr tycker jag inte att masken levererar som utlovat återfuktning. Känner att man måste komplettera med både serum och kräm efteråt vilket jag aldrig behövt med någon annan mask innan. För det priset förväntade jag mig mer.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! För optimalt resultat så rekommenderas ett serum och dag- eller nattcreme efter. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon om du har några funderingar så hjälper vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Deep Hydration Mask med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.