ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Alexandra Verifierad kund 28/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Har lite mörka ringar och fina linjer under och vid ögonen. Jag tycker att mina mörka ringar blir lite mindre framträdande med den här, dock försvinner de inte helt. De behöver man nog en concealer till. Tycker också att den ger bra med fukt. Är lätt i konsistensen och har en neutral doft. Ganska dryg. Ok produkt, men lite dyr för vad man får.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Dark Circles Tinted Primer är en lätt ögoncreme som hjälper till att stärka upp huden och minimera mörka ringar. Den har ljusreflekterande pigment som har en direkt uppljusande effekt på huden men är ej täckande som en concealer. Ögoncremen har fokus på att återfukta och stärka den tunna huden kring ögonen och på sikt hjälpa till att reducera synligheten av mörka ringar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Holly Verifierad kund 02/02/2020

Nääää, den här var inget för mig. Nu har krämen även skurit sig inne i tuben å den känns bara kladdig, oljig.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det låter som att något blivit tokigt med din ögoncreme då du upplever att den skurit sig. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över detta. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Dark Circles Tinted Primer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.