ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Anna Verifierad kund 29/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Acne

Den här dagcremen och flera andra produkter från Medik8s sortiment har gjort under på min hy. Jag har länge haft problem med akne och haft diverse receptbelagda mediciner för det. Sedan några månader tillbaka har jag slutat med medicinerna och bara använt Medik8s produkter och min akne är nästan borta! Huden är mycket mer balanserad, några smårynkor har försvunnit, pormaskar har minskat och aknen kommer mycket mer sällan och när den väl gör det är den mindre utbredd. Trots priset har jag svårt att se att jag skulle byta till några andra hudvårdprodukter!

2 0
Frida Verifierad kund 17/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Älskar den här dagkrämen. Den doftar fantastiskt, typ som citronglass? Har en härlig tjock konsistens och jag upplever den som dryg. Smälter fint in i huden och lämnar ingen vit hinna som en del krämer med solskydd kan göra. Jag brukar ha problem med yttorrhet men min hy har varit ovanligt fin den här vintern sedan jag började med denna. Jag använder Medik8 Hydr8 B5 serum under dagkrämen.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Daily Radiance Vitamin C med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.