ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Malin Verifierad kund 17/05/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Finnar & plitor

Med känslig hud som behöver fukt men lätt får acne av de flesta krämer måste jag säga att jag hittat rätt med denna produkt. Skön känsla som håller länge.

1 0
Anonym Verifierad kund 05/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Detta märke är underskattad och tycker att alla deras produkter som jag har testat ger positiva resultat. Denna dagkräm är superfin på huden, den är inte kladdig och håller huden återfuktad hela dagen. Helt ärligt en av de bästa dagkräm jag testat, kanske till o med den bästa! Använder produkten både dag och kväll då slipper man ha en annan kräm till kvällen...

1 0
Sandra Verifierad kund 30/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Acne Blankhet

Älskar denna! Ger sjukt mycket glow och sjunger in snabbt i huden!

1 0
Sophie Verifierad kund 15/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Blankhet

En dagkräm med lite skimmer, denna gör sig bra tillsammans med mineral radience uv defense spf 50, men utan skulle jag säga att den är lite intetsägande. Den ger inte min hud något wow enskilt, man måste använda andra produkter från skinceuticals för effekt. Kommer nog inte köpa igen.

1 0
Anna Verifierad kund 05/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Funkar helt ok! men!...den är lite skimrig, känns nästan som en strobecream. Blir bara mer glansig än jag brukar vara

1 0
Svar från

Elin P Skin therapist

Tack för din recension! Daily Moisture är en lätt creme som är anpassad för en blandhud/fet hudtyp som ger en mild lystergivande effekt. Önskar man dock en matterande effekt av sin produkt som verkar talgabsorberande, rekommenderar vi gärna Mineral Matte UV Defense Spf 30. Hälsningar, Skincity/Kundrelationer

Emina Verifierad kund 15/06/2020

Inget vidare. Såg hemsk ut under smink, och blev man det minsta svettig så liksom rann produkten.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att produkten inte känts bra. Vi kan behöva se över detta och din övriga rutin, då detta är väldigt ovanligt. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tove Verifierad kund 04/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Jätte skön kräm, känner mig återfuktad och len. Serum från samma serie + denna kräm är magi. Jag undrar, kan man förvara denna produkt i kylen?

0 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Härligt att du tycker så mycket om din creme Daily Moisture samt att kombinationen med serum ger så fin effekt. Daily Moisture ger huden en fantastisk fuktboost och vill du så går det fint att förvara produkten i kylskåp för en lätt kylande effekt på huden. Det man kan vara lite försiktig med är att låta den pendla för mycket mellan varmt och kallt då produkter kan vara lite känsliga för kraftiga temperaturväxlingar men bevarar du den alltid i kylen går det bra. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Daily Moisture med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.