Daily Microfoliant - Dermalogica - Skincity
ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Lisa Verifierad kund 25/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Om du vill ha en peeling med små fina korn är denna den bästa som finns! Löddras med hjälp av en droppe vatten till ett så lent och skönt skum. Dom små kornen peelar utan att riva upp. Huden lämnas babylen!! Denna har alltid en given plats i min dusch.

4 0
Therese Verifierad kund 02/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Finns ingen annan peeling som är så bra som denna! Rengör skonsamt på djupet. Man känner sig ren och all yttorrhet försvinner. 5/5!

2 0
Lovisa Verifierad kund 27/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne

Kan inte leva utan den här nu! Använder varje morgon - även tillsammans med tvätt och blir ändå inte torr! Istället blir huden klar, mer jämn och så len resten av dagen! Blir glad varje gång jag tar ut den ur skåpet - sååå härligt hur snabbt den ger resultat på huden!

2 0
Cornelia Verifierad kund 21/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Acne

Är ytorr med känslig och torr hy och fick för ett antal månader sedan acne plötsligt från att tidigare haft bra hy. Tog kontakt med hudläkare m.m men denna produkt är amazing och hjälpte mig myclet på traven! Dämpade acnen rejält, men då min hy är känslig fick jag börja försiktigt och gick sedan till varje kväll samt vissa morgontvättar. Till er som är mycket torra(vilket jag behöver) rekomenderar jag att slänga på rikligt med fukt efteråt, gärna produkter med hylauronsyra! Hjälper även till med att dämpa rödhet. Fick tom kommentarer från min hudläkare att huden såg mycket finare ut. P.S Mycket dryg också!

3 0
Cecilia Verifierad kund 25/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ålderstecken

Bästa peelingen! Använder den i duschen varje morgon och min hy mår så bra av den. Huden i ansiktet väcks liksom upp och den tar bort allt gojs från natten. Ger en ren, len och härlig känsla i ansiktet och en strålande hud!

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Daily Microfoliant med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.