ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (13)
Cornelia Verifierad kund 21/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Acne

Är ytorr med känslig och torr hy och fick för ett antal månader sedan acne plötsligt från att tidigare haft bra hy. Tog kontakt med hudläkare m.m men denna produkt är amazing och hjälpte mig myclet på traven! Dämpade acnen rejält, men då min hy är känslig fick jag börja försiktigt och gick sedan till varje kväll samt vissa morgontvättar. Till er som är mycket torra(vilket jag behöver) rekomenderar jag att slänga på rikligt med fukt efteråt, gärna produkter med hylauronsyra! Hjälper även till med att dämpa rödhet. Fick tom kommentarer från min hudläkare att huden såg mycket finare ut. P.S Mycket dryg också!

7 0
Kristin Verifierad kund 26/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Denna använde jag varje morgon för några år sedan, tills jag kände att jag blev torr och slutade. Sen ngn vecka har jag använt den på kvällen (varannan, varvat med rengöringsmjölk och bha från PC) och wow vad min hy har saknat den där mjuka och rena känslan! Porerna är rena och hyn får en helt annan lyster. På kvällen kan man ju ösa på med fukt och fett så torrhet blir inte ett problem.

0 0
Moa Verifierad kund 07/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Acne

Älskar denna! Passar mig med känslig hy som annars reagerar på det mesta. Väldigt mild men får ändå jobbet gjort. Köpte den med 13 gram och den har räckt hur länge som helst.

1 0
Jennifer Verifierad kund 26/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Toppen peeling som även funkar för min känsliga hud. Man får fin lyster efter den och tycker den gör hudtonen jämnare. Ganska dyr men den är väldigt dryg så helt klart värt pengarna!

1 0
Jasmine Verifierad kund 26/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Bästa produkten som existerar, hade jag fått välja en enda produkt hade det varit denna! Jag använder min varje dag, glöm inte att du inte behöver mycket av denna produkt och glöm inte att löddra upp ett skum med hjälp av dina händer innan du börjar massera in den i ansiktet (speciellt om du använder den varje dag!), alla ''korn'' ska lösas upp innan du börjar massera in den i ansiktet. Huden känns så ren efter denna, dessutom får man ett sjukt fint lyster!

0 0
Isabella Verifierad kund 15/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Det här är den bästa. Har varit utan denna nu i 2 månader. Ser verkligen att min hud börjat bli mycket bättre efter en vecka med denna tillbaka på hyllan <3 Kommer aldrig vilja vara utan den igen

1 0
Therese Verifierad kund 15/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Den bästa peelingen jag provat hittills. För mig med känslig hud och som lätt blir röd vid användning av just peelingprodukter, så är denna väldigt snäll mot min hy. Den blir skönt löddrig och gör sitt jobb med sina små korn, huden känns så len och jämn efteråt och utan en blossande hud. Den får stanna hos mig helt klart.

1 0
Alicia Verifierad kund 23/10/2019

Jättebra! Har tidigare använt en papaya peeling från Maria Åkerberg och denna har liknande effekt. Tycker peelingen är effektiv och skonsam mot huden, som blir superlen efter användning.

2 0
Rebekka Verifierad kund 02/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud

Bästa peelingen! Den är snäll mot huden, gör huden superlen och man får en så fin lyster! Den räcker länge och är praktisk att ha med sig när man är på resande fot. Återvänder alltid till denna!

3 0
Therese Verifierad kund 02/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Finns ingen annan peeling som är så bra som denna! Rengör skonsamt på djupet. Man känner sig ren och all yttorrhet försvinner. 5/5!

5 0
Lovisa Verifierad kund 27/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne

Kan inte leva utan den här nu! Använder varje morgon - även tillsammans med tvätt och blir ändå inte torr! Istället blir huden klar, mer jämn och så len resten av dagen! Blir glad varje gång jag tar ut den ur skåpet - sååå härligt hur snabbt den ger resultat på huden!

2 0
Cecilia Verifierad kund 25/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ålderstecken

Bästa peelingen! Använder den i duschen varje morgon och min hy mår så bra av den. Huden i ansiktet väcks liksom upp och den tar bort allt gojs från natten. Ger en ren, len och härlig känsla i ansiktet och en strålande hud!

3 0
Lisa Verifierad kund 25/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Om du vill ha en peeling med små fina korn är denna den bästa som finns! Löddras med hjälp av en droppe vatten till ett så lent och skönt skum. Dom små kornen peelar utan att riva upp. Huden lämnas babylen!! Denna har alltid en given plats i min dusch.

5 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Daily Microfoliant med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.