ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Sandra Verifierad kund 23/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Detta är den bästa ögonkrämen jag någonsin använt. Fick tidigare ofta några få s.k. milier runt ögonområdet, p.g.a. att jag var torr (fick jag veta av en hudterapeut senare). Hon rekommenderade då denna ögonkrämen och sedan dess har jag inte haft en enda milie runt ögonen! Den är lite dyr men helt klart värt priset, tänker aldrig använda någon annan ögonkräm!

9 0
Kristin Verifierad kund 26/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ålderstecken Blankhet

Bästa ögonkrämen någonsin! Dryg, återfuktar, plumpar och lugnar den känsliga huden. Till och med när jag fått ögoneksem runt ögonen läkte denna den irriterade huden på bara några dagar och utan att svida det minsta! Helt fantastisk!

0 0
Madeleine Verifierad kund 15/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken Acne

Använt denna i en månad och ser redan skillnad! Upplever mindre mörka ringar och mer spänstighet i hyn. Har väldigt mycket hud kring ögonen och har övervägt en ögonlocksoperation.. men nu ser jag ljuset i tunneln och mina ögonlock har blivit så mycket mer piggare!

0 0
Kajsa Verifierad kund 30/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Väldigt bra och återfuktande ögonkräm. Haft flera milier runt ögonen under flera år men sedan jag började använda denna har jag inte haft några problem med det. Den jobbar inte så mycket på mina fina linjer, men den gör den tunna huden mjuk och återfuktad. Bra för fukt men hade valt ett annat alternativ om man vill försöka reducera fina linjer.

1 0
Olga Verifierad kund 14/10/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Använder tillsammans med Vespera serum 3 år och ger bra resultat! Huden blir mjuk, slät. Två tubb räcker i 1 år inte dyr tycker jag. Den krämer är bra för tunna hud runt ögonen!

4 0
Olivia Verifierad kund 03/08/2018
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Helt underbar ögonkräm. För en något extremt känslig hy och ögon som svider bara vid kontakt av vatten så fungerar denna kräm toppen. Inte alls dyr om man räknar på hur länge den håller, 0,7 kronor per användning för min del. Har avgudat den sedan tidigt februari och den lär hålla hela augusti ut. Uppfriskande känsla när den appliceras och väldigt återfuktande. 10/10 i betyg.

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Daily Eye Smoother med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.