ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
N Verifierad kund 17/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Älskar det här kittet! Använder c-vitaminet på morgonen i kombination med krämen och retinolet på kvällen. Retinolet sved första dagen men gick över snabbt. Båda serum har en rätt oljig konsistens och det tar en stund för dem att sjunka in, däremot får man en fantastisk återfuktning och huden ''plumpas upp''. Ögonkrämen är rätt tjock och lite svår att sprida ut, dock känner jag att den håller huden återfuktad under många timmar istället för att bara sjunka in och ''försvinna''. Smular ej under smink.

1 0
Lisa Verifierad kund 09/05/2020

Gillar verkligen de här produkterna, tycker att de gjort min hud runt ögonen mycket finare. Det enda jag inte gillar är ögonkrämens förpackning. Svår att hålla i handen, speciellt om man har produkt kvar på fingrarna.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CSA Philosophy Kit Eye Edition med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.