ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
K Verifierad kund 27/01/2020

Tyvärr fungerade denna produkt inte alls på min hy. Efter ca 2 månaders användning hade jag så svår akne att jag fick tetralysal (antibiotika) och epiduo utskrivet på recept. Detta trots att jag följt instruktionerna från hudterapeuten både vid rådgivning inför köp och då jag återkom till Skincity under användning. Tack och lov kan jag nu ändå se att min hy börjar återhämta sig och se ut som innan jag påbörjade behandlingen med Medik8. Då jag inte vågar använda dessa produkter har jag kontaktat kundtjänst för att reklamera min order. Tyvärr gick det inte ens att göra detta vilket känns riktigt tråkigt...

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Crystal Retinal 6 är en kraftfull produkt som man behöver vänja in långsamt och endast använda så ofta huden trivs med den. Denna finns i olika styrkor och det kan blivit för kraftfullt för din hud att direkt börja med 6an. Börjar man även med andra produkter som är nya i rutinen kan även det bidra till en utrensning. Vi finns här för att guida dig och givetvis önskar vi att du ska få ett fint resultat så återkom gärna till oss igen i ett mail så ser vi över detta. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Crystal Retinal 6 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.