ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Jens Verifierad kund 08/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Älskar dne hjär krämen. Visst man kan klaga på lukten att det luktar korvkiosk men det där med lukter är ju någonting man vänjer sig vid och jag tycker faktiskt att den doftar rätt gott. Det är någonting jag kan sakna med Beauté Pacifique faktiskt när jag inte användt deras produkter på ett tag,det är dofterna. Riktigt bra kräm som sagt var när man har rosacea och på sårläkning är den guld. När jag fick mitt skov förra sommaren så var denna helt outstanding. Den här krämen kommer alltid ha en speciell plats i badrumsskåpet. Bra ingredienser som kickar igång en trött hy på morgonen och skyddar mot skadlig uv strålning under dagen.Känns väldigt skyddande dagtid och reparerande och upppiggande när man lägger på den på morgonen. Används fördelaktigt tsm med serum paradoxe.

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Crème Paradoxe Anti-age Day Creme med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.