ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Mikaela Verifierad kund 25/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Gillade inte denna, har använt under flera veckor men blev så torr under ögonen att jag började flagna. Trodde det skulle sluta och fortsatte därför med produkten i flera veckor, men gav sedan upp och genast försvann torrheten.

4 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! CreamCleanse är en mild rengöring som passar en torr och känslig hy men produkten innehåller AHA-syra och denna syra rekommenderas inte att använda kring de känsliga ögonpartiet. Jag kan varmt tipsa dig om Eyes & Lips Micellar Cleanse som rengöring från samma märke till just ögonområdet. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Anna Verifierad kund 17/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Denna produkt har hjälp min hy så mycket! efter att har skickat mail och bild till skin city som rekommendera denna med medik8 glow oil så testa jag och är inne på andra veckan. Denna produkt är bra för med torr hy så kan man dra försiktigt med bomulls rondell. Min hy som blir så torr utav att tvätta av 3 stegs produkter med bara vatten så är denna kräm super. Först använder jag: 1.medik8 GENTLE CLEANSE 2.CREAMCLEANSE 3.medik8 Glow oil. Efter två veckor så har jag bara små röda ärr kvar, renare glow hud och när en innåt finne höll på att visa sig så ''försvann'' / sluta ömma sig efter bara en morgon och kväll tvätt (aldrig hänt förut). Spännande att se efter två veckor till.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CreamCleanse med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.