ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (12)
Camilla Verifierad kund 14/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Härligt serum som det verkligen är drag i, samtidigt som det funkar för min lite känsliga hud. Det här var en av de första produkterna jag testade från Skincity Skincare, och jag blev så förtjust! Min hud blev med en gång mycket klarare, mindre orenheter, jämnare, finare, ja precis allt man kan tänka sig. Jag älskar!!! Jag använder kvällstid. Först Luminous Licorice toner, Pore Resurfacer, First Concentrate, sedan denna och avslutar med nattcreme eller sovmask. Min hud har aldrig varit finare. Jag har använt produkter från PC i många år och aldrig trott att jag skulle hitta något bättre, tills jag hittade Skincity Skincare! :)

6 0
Emily Verifierad kund 16/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Känslig hud

Gillar denna jättemycket! Har haft svårt att hitta ett retinolserum som min känsliga hy klarar, och denna funkar toppen. Den har jämnat ut mina pigmentfläckar och minskat mina porer. Klar favorit! Använder den efter First concentrate :)

1 0
Emma Verifierad kund 12/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Acne Blankhet

Älskar detta serum. Bra att det är pump på flaskan, då det räcker med ett pump till hela ansiktet. Vilket gör produkten dryg. Serumet har en krämig konsistens men så lätt! Det sugs in snabbt i huden och det känns väldigt behagligt. Man blir återfuktad, matt och len i huden. Jättebra för mig som annars är väldigt fet i huden. Känns underbart att känna sig matt! Stort minus är förpackningen. Man ser inte hur mycket produkt det finns kvar. Om man vill köpa en ny flaska är det inte så lätt att köpa en ny i tid. Rätt som det är så är det helt slut. Hade vart bättre så man kunde se hur mycket det är kvar.

1 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Underbart att du tycker så mycket om Correcting Second Concentrate. Jag tar givetvis din feedback vidare kring förpackningen. Det kan vara lite knepigt att veta när produkten kommer att ta slut, man kan räkna ut på ett ungefär hur länge produkten bör hålla och när man kan behöva beställa en ny. Rekommendationen för detta serum är att ta ett pump av produkten, använder du denna morgon och kväll så ska produkten räcka ca. 2,5 månad. Används produkten en gång om dagen bör den alltså räcka i ca. 5 månader. Du är varmt välkommen att återkomma till oss om du önskar vidare guidning kring produkten. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Angelica Jacquet Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ålderstecken Finnar & plitor

Jag började använda BARRIER BUILDING SECOND CONCENTRATE efter att jag gjorde en hudtest här på Skincity. Upplever serumet som mycket bra! Återfuktar och gör att huden blir fastare. Mycket nöjd kund.

1 0
Cornelia Verifierad kund 26/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudtextur Acne

Trodde verkligen att denna produkt skulle fungera utmärkt på min hy men tyvärr inte. Testade samtliga av skincitys nya produkter och måste tyvärr säga att jag är besviken. Använt produkterna i några månader och min hy har försämrats. Valde för ett vecka sedan att gå tillbaka till exuviance och genast mår min hy bättre.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att du inte fått de resultat som du önskat. Det är inte helt ovanligt att man får en utrensning när man börjar med nya produkter och det är vitkgit att man har tålamod och vänjer in produkterna långsamt. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd med dina köpta produkter. Du får gärna kontakta oss på info@skincity.se och närmare beskriva den försämring du upplevt så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

A.H Verifierad kund 14/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne Blankhet

Tack Skincity för era fantastiska hudvårdsprodukter!! Jag älskar detta serum och first concentrate serumet. Correcting second concentrate använder jag som serum på kvällarna efter Paula's Choice Resist Advanced Smoothing Treatment 10% AHA och det har verkligen lugnat ner min hud och uppkomsten av inflammerade tilltäpptheter och finnar. Min hud börjar se så fräsch och glowig ut <3

0 0
Josefin Verifierad kund 23/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ålderstecken

Älskar denna! Svårt att säga helt vilken produkt som gjort vad då jag nästan bytt ut hela min rutin till skin city skincare, men de kvällar jag använder denna känner jag mig klarare i huden och upplever att jag nu efter 1 månad kan se att fina linjer slätats ut. Trivs så bra med min rutin som just nu består av tvätt från is clinical, bha från PC och resten är från SCSC. First concentrate, correcting concentrate, rich moisture concentrate och 24 hour rich moisture. Vill addera retinoiden! Huden känns frisk, ren på djupet och massa lyster!

1 0
Vanessa Verifierad kund 18/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Har bara haft denna i en vecka men har redan märkt skillnad! 5/5 stjärnor!

1 0
Karin Verifierad kund 13/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Blankhet

Jag märker att huden blir klarare och den flagnar, så det är ju bra. Dock upplever jag att jag får mer finnar och pormaskar av serumet.

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du sett en skillnad på hudens klarhet redan. Addera gärna ett fuktserum likt rich serum från samma märke för att minska att huden känns torr och flagnar. När man börjar med en ny aktiv produkt så är det helt normalt att uppleva en utrensning i form av mer finnar och plitor, det tar generellt 2-8 veckor för huden att vänja sig vid nya produkter. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon om du har några fler funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Simone Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Acne Blankhet

Underbart serum, skön konsistens och det känns verkligen att produkten gör skillnad. Kan sticka till lite precis i början av applikationen på huden, sedan lägger detta sig. Huden anpassar sig fortfarande, men upplever att porerna minskat, samt acneärr blivit mindre.

0 0
Ida Verifierad kund 12/12/2019

Har använt produkten i ungefär 1.5 månad och tycker mig se en minimering av de mindre rynkorna jag haft runt ögonen. Jämnar även ut hudtonen, upplever mindre utbrott av de enstaka finnar jag får till och från och även mindre porer på näsan.

1 0
Erica Verifierad kund 08/12/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur

Denna produkt är precis som den utlovar. Älskar den creamiga konsistensen för att vara ett serum. Härligt, mjukt och fylligt. Jag upplever huden klarare redan efter en kort tids användning. Har acneärr på kinderna och jag vill tro att de är lite ljusare. Har detta till natten och first serum på dagen. Underbar kombination och de kompletterar varandra som handen i handsken. Vilken duo!

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Correcting Second Concentrate med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.